Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Eddie Benjamin – “Weatherman”

© Maddie Ziegler

De afgelopen twee jaar zijn zeker niet onopgemerkt voorbijgegaan aan de negentienjarige Eddie Benjamin. In 2020 werd zijn eerste single uitgegeven, en in hetzelfde jaar maakte de Australische zanger nog twee andere nummers. In 2021 verscheen zijn eerste ep Emotional. Met zijn nieuwste single “Weatherman” kondigt Benjamin zijn eerste album aan. Dit album zou ergens in de lente verschijnen, een officiële datum is er nog niet.

Het nummer begint met een opgewekt pianodeuntje en de jonge artiest maakt al snel duidelijk wat hij wil: geen sombere dagen meer, maar zon om er een mooie dag van te maken. Met “Weatherman” wil Eddie Benjamin zijn levenservaringen meegeven aan de luisteraar, maar ook duidelijk maken dat hij het nu anders wil. De zanger geeft zelf ook mee in een interview dat het maken van deze single zowel pijnlijk als opwindend was. Ondanks de diepe betekenis klinkt het nummer wel vrolijk, waarschijnlijk verwijzend naar de tekst dat er vanaf nu wel blije dagen mogen zijn.  De hoge tonen die moeiteloos geproduceerd lijken te zijn vormen een mooie aanvulling bij dit nummer. Het lijkt alsof Benjamin zowel in gemoedstoestand als toonhoogtes regelmatig afwisselt.

Het wordt dus een mooie lente, althans als we Eddie Benjamin mogen geloven. Wij zijn benieuwd wat er nog meer op zijn eerste album zal verschijnen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eddie Benjamin - "Stargirl"

Vorig jaar leek het hoogtepunt te zijn van Eddie Benjamins carrière tot nu toe. Hij mocht mee op tour met Justin Bieber…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.