Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle KAYTRAMINÉ – “4EVA” (feat. Pharrell Williams)

© Lucas Creighton

Aminé en KAYTRANADA slaan de handen in elkaar en komen in mei met een gezamenlijk album op de proppen. Voor een artiestennaam zochten de twee het duidelijk niet te ver, want het album verschijnt gewoon onder de ‘originele’ artiestennaam KAYTRAMINÉ. Een samenwerking van dergelijke omvang is trouwens al meer dan een decennium in de maak. In het verleden leende KAYTRANADA bijvoorbeeld hier en daar al eens zijn producerskills aan de westcoastrapper. Voor we het complete resultaat binnen een maand krijgen, warmen ze hun fans alvast op met het catchy “”4EVA”

De eerste single van KAYTRAMINÉ klinkt exact zo als we die verwachten en dat is in deze context best wel een compliment. Beide artiesten slagen er immers in elkaars sterktes uit te spelen en eigen te blijven aan zichzelf en tegelijk ook het nieuwe niet te schuwen. Enerzijds is er die goede flow van Aminé waar je als luisteraar snel in wordt meegezogen en anderzijds is er de leuke en toch wel ook wel funky beat uit de koker van KAYTRANADA. En dan is er uiteraard ook nog een opmerkelijke passage van pionier Pharrell Williams op “4EVA”. Met een bewerkte stem nam hij het uit een repetitieve zin bestaande refrein voor zijn rekening, maar dat blijkt meer dan genoeg om het nummer nog eens van een nieuwe dynamiek te voorzien. Met “4EVA” mikt KAYTRAMINÉ meteen hoog!

Aminé: Twitter / Instagram / Tik Tok
Kaytranada: Twitter / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2031 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mumford & Sons - "Good People"

België en Mumford & Sons zijn al sinds jaar en dag twee handen op één buik. Voor het beste voorbeeld daarvan moeten…
InstagramLiveRecensies

The Weeknd @ Koning Boudewijnstadion: Spectaculaire, sfeervolle starboy

Hij werd onlangs omschreven als de minst charismatische acteur ooit, dus het Koning Boudewijnstadion had geluk dat The Weeknd er gisteren een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.