Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rosa Linn – “Never Be Mine”

Vorig jaar maakten we kennis met Rosa Linn door haar deelname aan de grootste liedjeswedstrijd van Europa. De Armeense strandde echter op de twintigste plek in de finale en zoals het vele artiesten vergaat die aan de wedstrijd meedoen, leek de kans bijzonder reëel dat we niks meer van de zangeres zouden horen. Niets bleek echter minder waar, haar song “SNAP” leek enkele maanden later te exploderen op TikTok en ook de radiostations moesten toegeven dat de Armeense inzending behoorlijk catchy was. Meer dan 500 miljoen streams en heel wat alternatieve versies van de song later ruilde ze haar thuisland in voor Los Angeles en bouwt ze aan een vervolg. Met “Never Be Mine” krijgen we alvast een nieuw liedje van de zangeres te horen.

Dat er een stevig team achter Rosa Linn zit, blijkt al meteen uit de eerste noten van “Never Be Mine”. De pianoklanken vormen een solide basis voor het popliedje dat de Armeense ons voorschotelt. Rosa Linn klimt de vocale ladder op tijdens het refrein en weet zo te tonen dat ze niet alleen goed is in catchy deuntjes brengen, maar ook over een sterke stem beschikt. Echt vernieuwend voelt het geheel niet aan, maar door haar grote populariteit op sociale media zal haar publiek zich wellicht wel kunnen vinden in de melancholie waar ze ook op “Never Be Mine” op teert. Net voor we de muzikale bridge bereiken, lijken we ons op het hoogste punt van een rollercoaster te bevinden, waarna een melodieus geheel ons relatief veilig naar beneden leidt.

Facebook / Instagram / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

650 posts

About author
Dansende Beer met een hart voor Scandinavische popmuziek, sad girl music (lees: Phoebe Bridgers) en Franstalige dingen.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Duncan Laurence & Rosa Linn - “WDIA (Would Do It Again)”

In 2019 won Duncan Laurence het Eurovisiesongfestival namens Nederland met het prachtige “Arcade”. Het nummer werd een enorme hit in Europa dankzij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.