Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ABRA – “FKA MESS”

Als supersterren zoals Solange, Bad Bunny, Playboi Carti en Boyz Noize je talent beminnen, dan weet je dat je ontzettend goed bezig bent. Sinds haar debuut in 2015, behoort ABRA tot de meest vooruitstrevende artiesten in de r&b-wereld en geeft ze met haar eigenzinnige producties een nieuwe draai aan het genre. Haar debuutalbum Rose heeft de kaap van vijftig miljoen streams op Spotify al lang behaald, maar na een ep in 2016 bleef het redelijk rustig rond de Los Angeles-based artiest. Haar laatste solo single dateert inmiddels van 2017, waardoor de vraag naar nieuwe muziek bleef stijgen en de honger naar nieuw werk steeg. Gelukkig voedt ze ons vandaag met kersverse muziek.

“FKA MESS” is een echte comebacksingle, waarmee ABRA zich terug in de kijker zet. Iedereen die haar muziek reeds kent, weet dat ze niet voor de evidente, voorspelbare keuzes gaat en dat ze vooral op productioneel vlak spannend uit de hoek kan komen. Dat doet ze ook op haar nieuwe nummer, waar ze terug met hoekige elektro-beats speelt en daar nog enkele warme klanken aan toevoegt in de vorm van gitarensynths. “FKA MESS” is een terugkeer langs de grote poort, want haar uniekheid binnen het genre r&b maakt haar volgens velen tot een pionier.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
LiveRecensiesUitgelicht

Primavera Sound 2018: Het ultieme lentefeest dat bleef doorgaan

Het is al enkele jaren nu dat Primavera Sound bezoekers van overal trekt en zich één van de grotere muziekevents van het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.