Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane – “seeing you with other girls”

Natalie Jane wist al heel wat te bereiken in haar korte carrière, ook al is ze slechts achttien jaar. Ze deed mee aan de talentenjacht American Idol, maar verkreeg haar bekendheid voornamelijk via TikTok. Op dat medium post ze regelmatig covers, zoals Gnarls Barkley’s “Crazy“, waarmee ze al miljoenen streams verzamelde. De toekomst ziet er dus redelijk rooskleurig uit voor de zangeres, zeker nu ze ook haar eigen muziek uitbrengt. Vorig jaar kon ze al op veel aandacht rekenen door haar uitgave van “AVA” en wij denken dat ze ook deze keer een hitje te pakken heeft.

Van zodra Natalie Jane begint te zingen, moeten we een beetje denken aan Billie Eilish. Dit is slechts een korte gedachte, want het duurt niet lang vooraleer de zangeres in “seeing you with other girls” de hoogte inschiet. Als ondersteuning laat ze zich voornamelijk begeleiden door een simpele piano. Een rustig beatje vervoegt zich na het eerste refrein, maar over het algemeen blijft het rustig zodat de focus vooral op de geweldige stem van Jane ligt. Die instrumenten treden naar het einde toe ook iets meer naar de voorgrond en toch kunnen we niet van een echte climax spreken. Hier is dit ook helemaal niet nodig, want de Amerikaanse grijpt ons van bij het begin vast met haar zangkwaliteiten en laat ons niet meer los. “seeing you with other girls” bewijst maar weer dat Natalie Jane een talentvolle muzikante is om in de gaten te houden.

Facebook / Instagram / Website / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Teenage Joans - "Superglue"

Teenage Joans is een Australisch indierockduo opgericht in 2018 bestaande uit zangeres en drumster Tahlia Borg en zangeres-gitarist Cahli Blakers. Ze ontmoetten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Natalie Jane - "I'm Her"

Natalie Jane lijkt niet stil te zitten dit jaar, want slechts een maand na “seeing you with other girls” verwent ze ons…
AlbumsRecensies

Labrinth - Ends & Begins (★★): Van een mooi bord kun je niet eten

In het afgelopen decennium is Labrinth stilletjes maar zeker uitgegroeid tot een van de meest geprezen en belangrijkste muzikanten van het hedendaagse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.