Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Martin Malibu – “Vreemden”

© Anne-Claire Flora MacKenzie

Het Nederlandstalige lied is aan zijn grote revolutie bezig, want dankzij acts als Goldband en Willy Organ is de liefde voor het Nederlands bij velen weer aangewakkerd. Daar zou ook de charmezanger Martin Malibu van kunnen profiteren, want de zelfbenoemde cowboy en crooner weet in zijn muziek zijn gevoelens te uiten, maar doet dat ook steeds met een zekere portie humor. In 2020 bracht hij zijn debuut-ep Lidia uit, waarnaast ook een mockumentary over Malibu gemaakt werd. Voor zijn nieuwe single reisde hij naar Parijs om zijn grote idolen achterna te gaan, wat een geestig resultaat kent.

Als we ooit het begrip weemoedigheid aan iemand zouden moeten uitleggen, dan zullen we voortaan gewoon “Vreemden” afspelen om het begrip in context te plaatsen. Op de emotionele ballade bundelt hij de angst die bij twee geliefden heerst en ervoor zorgt dat ze terug vreemden worden. De hele productie heeft een zeer nostalgische ondertoon, wat door de croonende zang van Martin Malibu des te meer een tijdreis van drie minuten wordt. Wie het geestige van het nummer en het opzet van dit project begrijpt, zal snel als een blok vallen voor de Nederlandse charmezanger en zijn nieuwe single “Vreemden”.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1758 posts

About author
aka fantom
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.