Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.., Skrillex & Four Tet – “Baby again..”

© CPU – Leni Sonck

Als we het hebben over dé rijzende ster van de afgelopen maanden binnen het muzieklandschap, dan zou Fred again.. ongetwijfeld tussen de kanshebbers staan. Het was eind vorig jaar dan ook Actual Life 3 (January 1 – September 9 2022) dat hem het finale duwtje richting wereldsterrendom gaf; een album dat hij overigens maakte samen met zijn beste vrienden Sonny Moore en Kieran Hebden, oftewel Skrillex en Four Tet. Dat de drie het sindsdien alsmaar beter met elkaar kunnen vinden, bewijzen ze tegenwoordig door te pas en te onpas verrassingssets te draaien over heel de wereld. Ondertussen gebeurde dat al in drie Londense clubs, het grote Madison Square Garden en zelfs op Times Square. En je raadt het waarschijnlijk al: het werd telkens een uitverkocht feestje.

Een nummer dat in die sets telkens opdook en voor een explosie zorgde, was “Baby again..”. Verrassend is het dus niet dat, nu de zomer en de festivals er stilletjes aan aan beginnen komen, het drietal de track officieel de wereld instuurt. Met meer dan vijf minuten op de klok lijkt deze samenwerking dan ook het nummer te worden dat eender welk feestje in vuur en vlam zal zetten, want na een donkere opbouw, laten al even donkere basbeats je trommelvliezen trillen zoals ze dat nog niet vaak deden. Dat gebeurt allemaal onder een sample van “Baby” van Quality Control, Lil Baby en DaBaby, wat het geheel nog dansbaarder maakt. Tegen het einde volgt er dan een gigantische drop, die het vuur definitief aan de lont steekt en het genre boiler room alle eer aan doet. Eentje om hard op te gaan dus, deze “Baby again..”.

Fred again.. staat op zaterdag 1 juli in The Barn op Rock Werchter.

Fred again..: Facebook / Instagram
Skrillex: Facebook / Instagram
Four Tet: Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2113 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Fred again.. - “ItsNotREEAALLLLLLLL” (feat. Duoteque & Orion Sun) & “BerwynGesaffNeighbours” (feat. BERWYN & Gesaffelstein)

Als het gaat over de populairste artiesten van het moment, is Fred again.. nog altijd een naam die als eerste over de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.. - "stayinit" (feat. Lil Yachty & Overmono)

Je weet dat er iets staat te gebeuren wanneer de naam Fred again.. voorbijkomt. De Britse producer is al een tijdje alomtegenwoordig…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Four Tet - "Daydream Repeat"

Four Tet is een naam die al wel langer hoge toppen scheert binnen de wereld van de elektronische muziek, maar het is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.