Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Andromedik – “Time”

Je moet als Belgische drum-‘n-bassliefhebber de laatste jaren onder een erg zware steen geleefd hebben als de naam Andromedik je niet bekend in de oren klinkt. Onder een naam vernoemd naar een van de dichtstbijzijnde sterrenstelsels, producet Axel Demarbaix euforische meezingsongs: “Forever“, “Let Me In” en de in samenwerking met Used “Take Me” zijn slechts een paar voorbeelden van zijn nu al rijke arsenaal aan muziek. Zo draaiden grootheden als Netsky en Jauz zijn tracks en hostte hij een eigen avond tijdens het Antwerpse nightlifefestival Full Circle. Na een set in een propvolle, uitgelaten Club Vaag vorig weekend op Rampage, is de tijd vandaag rijp voor de Edegemnaar om een van de tracks die daar voorbijkwam op ons af te vuren.

“Time” is eigenlijk twee jaar geleden al afgewerkt en voor het eerst opgedoken in een liveset van Andromedik, maar er moesten nog passende vocals gevonden worden. Die vond de producer in de stem van Sophia, die een wachtende verliefde persoon vertolkt en wier stemgeluid en tekst prima passen bij deze track. Toch is het weer die typische, blije en erg meezingbare melodie die de show steelt. Hoewel we meteen horen dat Andromedik erachter zit, is het nummer toch weer verfrissend ten opzichte van vorige releases. Kenners van het genre kunnen “Time” trouwens herkennen, want een tijdje geleden werd de track al gefeatured in de aftermovie van Liquicity Festival. Voor zij die nog niet helemaal overtuigd waren, bewijst de Antwerpenaar met dit wederom knappe staaltje producewerk zijn status als toekomstige headliner en doet hij ons vingerlikkend uitkijken naar de aankomende zomer.

Andromedik verspreidt zijn melodieën over de Belgische festivalgronden van Sunrise Festival (weekend van 23 juni) en Rampage Open Air (30 juni). Nederlanders kunnen terecht op Liquicity Festival (21 juli) voor hun portie drum-‘n-bass.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Andromedik - "To The Dark" (feat. MC Stretch)

Als tweede Belgische drum-‘n-bass-dj ooit stond Axel Demarbaix afgelopen juli op de plek waar elke dj van droomt: de mainstage van Tomorrowland….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Indy Skies - "Forget You"

Ze is nog een groentje in de scene, maar toch breekt de zangeres en producer al potten. Haar eerste release werd pas…
InstagramLiveRecensies

Tomorrowland 2023 (Festivaldag 1): In vliegende vlucht naar de horizon

Wat in 2005 begon als een lokaal zusterfestivalletje van Mysteryland met een kleine tienduizend bezoekers, is intussen uitgegroeid tot de grote, sterke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.