Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single REZZ – “Suffer in Silence”

Isabelle Rezazadeh bekt niet zo goed en is bovendien niet al te makkelijk te spellen, dus zijn we de Canadese dj en producer dankbaar dat ze voor REZZ koos als artiestennaam. De in Oekraïne geboren artieste met haar kenmerkende lichtgevende bril mocht al muziek releasen op het label van Deadmau5, maar richtte vorig jaar haar eigen platenmerk Hypnovizion op. Toch blijft de connectie met haar landgenoot erg sterk, zo getuige nog een gezamenlijke release vorig jaar en een dj-set als Rezzmau5 komende zomer. Met haar met bas doordrenkte muziek, zoals het geheimzinnige “Edge“, stond ze al op festivals als EDC Las Vegas en Lost Lands.

Ook de nieuwe single “Suffer in Silence” wordt gevoed met een ferme portie lage frequenties. Het nummer heeft zijn naam niet gestolen, want de Canadese schreef het vorig jaar in een periode van slopende slapeloosheid tijdens haar tour. Hoewel ze zelfs van muziek maken gek werd, forceerde ze zichzelf om de track af te werken. “Suffer in Silence” is een geluidsweergave van haar mentale toestand op dat moment, en dat horen we aan de dreigende synths en de onverwachte, maar impactvolle drop. De nieuwe single mag dan wel geen enkel woord bevatten; als je het verhaal erachter een beetje kent, hoor je de angst en onzekerheid spreken in de muziek.

REZZ stond in 2019 al eens op Dour en keert dit jaar terug op donderdag 13 juli.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Phoenix, Lomepal en meer naar Dour 2023!

Bij Dour begint vandaag officieel het aftellen naar de komende editie. Het beruchte Waalse festival in de buurt van de Franse grens…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 박혜진 Park Hye Jin - "Watchu Doin Later"

De Zuid-Koreaans Amerikaanse 박혜진 Park Hye Jin brengt ons “Watchu Doin Later”, de tweede single van haar opkomend debuutalbum Before I Die….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Meute - "Slip"

Hoe laat je mensen die techno maar niets vinden toch luisteren naar het genre? Je geeft ze een portie Meute. De Duitse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.