Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Christine and The Queens – “To be honest”

Enkele maanden geleden trakteerde Christine and The Queens ons nog op het fenomenale Redcar les adorables étoiles. Hun vierde langspeler was er eentje waarop alterego Red de hoofdrol speelde en steeds meer de kaart van de meer experimentele popmuziek getrokken werd. Nadat we door een blessure van de artiest wat langer dan gepland op die plaat moesten wachten, krijgen we nu dus sneller dan voorzien alweer nieuw materiaal te horen en dat in de vorm van “To be honest”.

De release van “To be honest” gaat gepaard met een videoclip die volledig geregisseerd werd door de artiest zelf. Een zwart-witfilm toont hoe eenvoud soms net heel gecompliceerd kan zijn. Op de song kiest Chris overigens weer voor de Engelse taal om hun discours in te voeren. Verder klinkt het geheel bijzonder vertrouwd door het elektronisch tapijt waarover de stem van zang weerklinkt. Geen grote verrassingen dus op deze “To be honest”, al zullen de fans van de Franse popartiest dit wellicht kunnen smaken.

“To be honest” maakt deel uit van het splinternieuwe album Paranoïa, Angels, True Love, dat op 9 juni verschijnt. Christine and The Queens staat op zondag 2 juli in The Barn op Rock Werchter.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

650 posts

About author
Dansende Beer met een hart voor Scandinavische popmuziek, sad girl music (lees: Phoebe Bridgers) en Franstalige dingen.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MGMT - "Dancing In Babylon" (feat. Christine and the Queens)

Het was tot voor kort alweer een hele tijd geleden dat we nog iets van MGMT hadden gehoord. Het duo, toch vooral…
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2023

De laatste maand van 2023 is alweer bijna halfweg, dus naar goede gewoonte liggen er ook bij Dansende Beren tal van eindejaarslijstjes…
InstagramLiveRecensies

Christine and the Queens @ Koninklijk Circus (Cirque Royal): Theatrale bevrijding

Christine and the Queens leerden velen onder ons kennen met de hit “Christine” en niet veel later met het album Charleur Humaine….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.