Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Abor & Tynna – “Geisterfahrer”

© pg_ska

Wie aan muziek in het Duits denkt, zal wellicht meteen aan Rammstein of Nena denken, maar er is een hele nieuwe generatie aan artiesten die ook over internationaal potentieel beschikken. Het Weense duo Abor & Tynna scoorde met hun single “Winx Club” al een virale hit en wist met hun mix tussen pop, nightcore en hyperpop al heel wat mensen te overtuigen. Nadat ze eind vorig jaar nog met “Liebe mit Verdacht” hun volgende stap zetten, willen ze dit jaar met hun nieuwe tracks nog meer laten zien wat hen zo uniek maakt.

“Geisterfahrer” (vertaald: spookrijder) is wederom een zeer sfeervol nummer, waar de beats eerder in de achtergrond zitten en ze het tempo daardoor eens verlagen. Dat wil echter niet betekenen dat ze gas terugnemen. In tegendeel zelfs, want door samples van o.a. violen en een zeer rustige drum and bass ondertoon scheppen ze een sound die we nog niet vaak gehoord hebben. Doe daar nog eens gelaagde zanglijnen bij en je hebt met de nieuwe single “Geisterfahrer” een single die ons door zijn vernieuwende karakter echt weet te boeien.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1858 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Abor & Tynna - "Liebe mit Verdacht"

Wenen staat bekend voor zijn rijke geschiedenis in de klassieke muziek en dat beïnvloedde ook Abor & Tynna ontegensprekelijk. Hun vader is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.