Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Abor & Tynna – “Liebe mit Verdacht”

Wenen staat bekend voor zijn rijke geschiedenis in de klassieke muziek en dat beïnvloedde ook Abor & Tynna ontegensprekelijk. Hun vader is deel van de Weense filharmonie, waardoor ze al vroeg kennismaakten met de grootste componisten ter wereld. Dat ze zelf muziek zouden maken, stond dus in de sterren geschreven. Ondertussen zijn ze vaak in Berlijn terug te vinden en hebben ze een steeds groter wordende fanbase, die al volledig wild wordt van hun elektropop. De klassieke instrumenten laten ze dus achterwege, want met hun eigenzinnige producties zijn ze vooral klaar om elke club te veroveren.

“Liebe mit Verdacht” kwam net op de valreep nog uit in het vorige jaar, maar is klaar om in 2023 de ronde te doen. Een uptempo productie met synths vormt het perfecte tegengewicht voor de zachte zanglijnen van Tynna, waarbij hun teksten ook perfect overkomen. Er zit ontzettend veel sfeer in hun muziek door de kleine tempowissels en de subtiele details in de productie. Abor & Tynna klinken vernieuwend en kunnen Duitstalige muziek eindelijk weer op de kaart zetten.  “Liebe mit Verdacht” is daarvoor alvast een zeer mooi visitekaartje, want ze kunnen daarmee het succes van hun vorige single “Winx Club” uitbreiden.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1858 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Abor & Tynna - "Geisterfahrer"

Wie aan muziek in het Duits denkt, zal wellicht meteen aan Rammstein of Nena denken, maar er is een hele nieuwe generatie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.