Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Eleni Drake – “Strawberry Moon”

© Georgia Walters

Als we denken aan Eleni Drake, dan denken we aan intieme ballades met jazzy of r&b-elementen. Vorig jaar mocht dan wel rustig geweest zijn voor de Britse, maar dat was enkel kalmte voor de storm. De zangeres brengt namelijk dit jaar Surf The Sun uit, een album waarvan ze al eerder twee singles liet horen. Op die aankomende plaat zal Drake zich opnieuw vasthouden aan de formule van intimiteit, althans als we haar nieuwste single mogen geloven.

Eleni Drake schreef “Strawberry Moon” voor haar voormalige partner, en het klinkt dan ook heel comfortabel en aangenaam. Het nummer brengt een bepaalde sfeer met zich mee dankzij haar oor voor detail. We horen synths die Drakes stem begeleiden en als je goed luistert, kan je op de achtergrond regen horen vallen. Later in de single voegt er zich een lo-fi-beatje toe aan het geheel dat ons rustig laat meebewegen. “Strawberry Moon” is een gezellig liedje waar we zeker nog even van zullen genieten.

Eleni Drake brengt Surf The Sun uit op 19 mei.

Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thurston Moore – “Strawberry Moon”

Thurston Moore blijft zich tijdens de lockdown ijverig en politiek geëngageerd bezighouden. Hij schopte ons al een rock ‘n’ roll geweten met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.