Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single All Time Low – “Modern Love”

All Time Low kennen we voornamelijk van hun klassieker “Dear Maria, Count Me In”, maar de Amerikaanse poppunkband reduceren tot die ene hit zou natuurlijk fout zijn. De band gaat namelijk al twintig jaar mee en heeft in die periode ook al acht albums uitgebracht. Dat All Time Low niet stilzit, was dus al duidelijk en dat zetten ze nog wat extra in de verf met hun negende album dat dit jaar uitkomt. Tell Me I’m Alive verschijnt op 17 maart en eerder kregen we daarvan al de singles “Sleepwalking” en “Tell Me I’m Alive” te horen.

Op “Modern Love” gaat de band verder op het elan van de vorige singles. Het is namelijk nog steeds vrij catchy poppunk, die zich deze keer laat kenmerken door een frequent wederkerend pianoriedeltje. De zang van Alex Gaskarth klinkt doorheen het hele nummer verzorgd, zonder daarbij te braaf te klinken en dat wordt met name in het refrein geïllustreerd. In combinatie met de elektrische gitaren en de stevige drums zorgt het voor een geheel dat zeker genoeg om het lijf heeft om enkele dagen later nog steeds in je hoofd te zitten.

Op 8 maart staat de band in Trix. Tell Me I’m Alive verschijnt op 17 maart.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

451 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
LiveRecensies

When We Were Young 2023 Las Vegas: Voor altijd jong

When We Were Young lijkt bijna op een bijeenkomst van de Verenigde Naties, maar dan voor poppunkbands; alle invloedrijke grootheden zijn vertegenwoordigd….
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #40

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
InstagramLiveRecensies

All Time Low @ Trix (Club): Springlevende show met veel humor

Wat ooit begon als een groepje tieners die samen lawaai maakten in de kelder, groeide uit tot een van de bekendste poppunkgroepen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.