Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bazart – “Geef Mij Alles”

© CPU – Cédric Depraetere

Afgelopen festivalzomer bewees Bazart dat ze met hun aanstekelijke popshow ook de mytische mainstage van Rock Werchter naar hun hand kunnen zetten. Zelfs de meest sceptische Metallica fanaten waren achteraf bereid toe te geven dat ze zich rot geamuseerd hadden. “Van God Los”, een cover van de fabelachtige klassieker van Monza, werkte zelfs zo goed dat Bazart het nummer in september uitbracht onder hun eigen label Echo. Met “Geef Mij Alles” presenteert de indiepopband de tweede single onder dit label.

Van meet af aan is duidelijk dat Bazart wederom de vertrouwde receptuur hanteert op hun nieuwe single: catchy melodieën en fraaie samenzang gecombineerd met een makkelijk meezingbare tekst. “Geef Mij Alles” komt op gang met scherpe synths en een dreigende beat, maar het is al snel duidelijk dat er verlichting op komst is in de vorm van een aanstekelijk refrein. De herkenbare tekst onder begeleiding van een uiterst dansbare synthbeat zorgt ervoor dat het onmogelijk is om niet mee te deinen, dansen of zingen. Het zal ons dan ook niets verbazen als Bazart met “Geef Mij Alles” binnen afzienbare tijd opnieuw de hitlijsten aanvoert.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bazart & Guusje - "Blijf Nog Even Hier"

Het was een mooie week voor de fans van Bazart, want naast het feit dat ze in blijde verwachting waren van een…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Limp Bizkit, girl in red, Bazart en meer naar Pukkelpop!

Pukkelpop dacht dit jaar: ‘we zullen het eens omgekeerd doen.’ Meer dan eens gebeurt het dat festivals beetje bij beetje namen bekend…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sef - Ik Zou Voor Veel Kunnen Sterven Maar Niet Voor Een Vlag (★★★★): Een kritische idealist

Het is niet te ontkennen dat er een vrij hardnekkig stereotype heerst over Nederlandse rap. Muziekpuristen pretenderen graag alsof alle Nederlandse rap…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.