FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ellie Goulding, Selah Sue en S10 maken affiche Werchter Boutique compleet!

© CPU – Nathan Dobbelaere

Goed nieuws voor de fans van Ellie Goulding, S10 én Selah Sue, want de line-up van Werchter Boutique werd aangevuld met nog drie vrouwelijke artiesten. De festivalorganisatie gaat dit jaar voor een oestrogeenrijke affiche (P!nk werd al eerder als headliner aangekondigd) en dat is een mooie afwisseling met hoe de line-up er bijvoorbeeld afgelopen jaar uitzag.

S10 zal de weide mogen openen dit jaar en we hebben er na haar presentatie op het Eurovisiesongfestival en haar debuutalbum meteen een goed oog in. Fans van Nederlandstalige muziek zullen wat later op de dag ook aan hun trekken komen met Goldband, maar voor die Nederlandse groep speelt, komt Selah Sue even ons Belgenland vertegenwoordigen. Net als de mannen uit Nederland is ook zij een geboren entertainer en zullen we zo helemaal worden voorbereid op de internationale sterren die daarna het podium nog mogen betreden.

Zowel headliner P!nk als nieuwe naam Ellie Goulding zullen tegen dan een nieuw album uithebben, maar daarnaast ook kunnen terugvallen op een hele resem hits. Nummers als “Love Me Like You Do” en “Burn” zitten nog steeds in ons geheugen gegraveerd en daarna zullen ook de Amerikanen van het eerder aangekondigde OneRepublic het publiek verder klaarstomen voor de ongetwijfeld spectaculaire show van popster P!nk. Het ziet er naar uit dat Werchter Boutique een eclectische maar leuke dag wordt!

Werchter Boutique vindt plaats op zaterdag 17 juni. Alle tickets zijn al eventjes de deur uit, maar voor verdere informatie verwijzen we je wel graag door naar de website van het festival. De timings vind je onderaan het artikel terug.

Timings:

S10: 13:00 – 13:40
Selah Sue: 14:15 – 15:15
Goldband: 15:55 – 16:55
Ellie Goulding: 17:35 – 18:50
OneRepublic: 19:45 – 21:00
P!nk: 22:00 – 00:00

1083 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2023 (Festivaldag 2): Binnenkoppers à volonté

Deze jaargang van Crammerock werd vrijdag feestelijk op gang getrapt met enkele smakelijke sets van onder meer Miles Kane, Goose en Merol….
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2023 (Festivaldag 1): Samenvatting van een hele festivalzomer

Na een goede drie maanden vol festivals zijn we alweer bijna op het einde van het Belgische festivalseizoen aangekomen. Traditiegetrouw is Crammerock…
LiveRecensies

Booch? 2023 (Festivaldag 2): Duik in het diepe

Na het hak- en breekwerk dat gladde paling zaterdag als afsluiter van de Mainstage had verricht, deed het ons gisteren deugd om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.