Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rachel Chinouriri – “Maybe I’m Lonely”

  • c

© CPU – Leni Sonck

In 2019 ontdekten we de Londense Rachel Chinouriri voor het eerst en mochten we kennismaken met haar talent. Inmiddels heeft ze op Spotify al bijna twee miljoen maandelijkse luisteraars en wordt ze nog steeds behandeld als de volgende ster in de Britse muziekwereld. Haar single “All I Ever Ask” deed vorig jaar de ronde op TikTok, maar ze ging daarnaast ook op tour met Remi Wolf en speelde in de Botanique. Volgende maand trekt ze zelfs met Lewis Capaldi langs Europese arena’s en speelt ze vier uitverkochte shows in haar thuisstad Londen. Er staat dus veel te gebeuren rond de 24-jarige singer-songwriter.

Rachel Chinouriri kenmerkt zichzelf vooral door te spelen met bijzonder zachte melodieën met vertederende vocals. Ook het dromerige “Maybe I’m Lonely”, dat als demo al viraal ging, blijft trouw aan die gouden formule en voelt als een warm deken op een regenachtig winterdag. Ondanks dat ze het hele nummer in hetzelfde vocale register zit, weet ze al haar emoties kwijt te krijgen en bouwt ze zeer rustig op naar een subtiele climax. Met “Maybe I’m Lonely” bezorgt Rachel Chinouriri ons een herkenbaar gevoel met een meer dan mooie soundtrack.

Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rachel Chinouriri - "Never Need Me"

Een naam die al een tijdje bij ons op de radar staat, is die van de Londense Rachel Chinouriri. Haar eerste ep…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rachel Chinouriri - "Ribs"

Inspiratie komt soms uit een heel onverwachte hoek. Kijk maar naar Rachel Chinouriri. De Engelse indiepopbelofte kampte met een vervelende luchtweginfectie, en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mac Wetha & Rachel Chinouriri - "Fairytale"

Het multi-talent Mac Wetha kan je eventueel kennen als vaste producer van het NiNE8 Collective uit Londen, waar onder andere ook Lava…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.