Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lady Moon – “Wild Geese”

Eva Holbrook is voornamelijk bekend als een van de vier zussen van de band SHEL (dat trouwens een acroniem is van de voornamen van de zussen). Tijdens de pandemie moest de groep hun activiteiten stopzetten, wat Eva Holbrook de ruimte gaf om op zichzelf muziek te maken. Dit doet ze onder de noemer Lady Moon en als hoofdinstrument gebruikt ze een mandoline. Het zorgt voor een speciale stijl van muziek die ook op haar nieuwste single te horen is.

“Wild Geese” opent, zoals te verwachten, met Holbrooks mandoline. Aangezien het instrument redelijk zwaar klinkt, brengt het een duister gevoel met zich mee. De lichte, bijna fluisterende stem van de Amerikaanse zorgt dan bijna voor een contrasterend gevoel, maar past toch perfect bij haar instrument. Het klinkt alsof we aan het kampvuur zitten en Holbrook ons een verhaaltje vertelt. Aparte muziek, maar daarom niet minder mooi. We zijn dan ook zeker fan van deze “Wild Geese”.

Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Steve Gunn @ Trix (Bar): Kronkelende nevelslierten

Fans van het betere snarenwerk zijn al even vertrouwd met de muziek van Steve Gunn. De singer-songwriter groeide op in Pennsylvania en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cardinals – “If I Could Make You Care”

Afkomstig uit de Ierse stad Cork, vormen Euan Manning, Finn Manning, Darragh Manning, Kieran Hurley, Aaron Hurley en Oskar Gudinovic samen Cardinals….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The New Eves - "Astrolabe"

The New Eves is voorlopig nog een vrij onbekende naam in de muziekwereld, maar de band is hard aan het werk om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.