Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lady Moon – “Wild Geese”

Eva Holbrook is voornamelijk bekend als een van de vier zussen van de band SHEL (dat trouwens een acroniem is van de voornamen van de zussen). Tijdens de pandemie moest de groep hun activiteiten stopzetten, wat Eva Holbrook de ruimte gaf om op zichzelf muziek te maken. Dit doet ze onder de noemer Lady Moon en als hoofdinstrument gebruikt ze een mandoline. Het zorgt voor een speciale stijl van muziek die ook op haar nieuwste single te horen is.

“Wild Geese” opent, zoals te verwachten, met Holbrooks mandoline. Aangezien het instrument redelijk zwaar klinkt, brengt het een duister gevoel met zich mee. De lichte, bijna fluisterende stem van de Amerikaanse zorgt dan bijna voor een contrasterend gevoel, maar past toch perfect bij haar instrument. Het klinkt alsof we aan het kampvuur zitten en Holbrook ons een verhaaltje vertelt. Aparte muziek, maar daarom niet minder mooi. We zijn dan ook zeker fan van deze “Wild Geese”.

Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lady Lamb - "Between Two Trees"

Vorige week was het de tienjarige verjaardag van Lady Lambs debuutalbum Ripely Pine. Dat moet gevierd worden, dacht de artieste waarschijnlijk en…
LiveRecensies

Alela Diane @ Botanique (Orangerie): Knus en kristalhelder

De bakstenen van de oude Orangerie te Brussel gingen gisteravond gekleed in fluwelen folk en hoge verwachtingen. Op het uitverkochte programma stonden…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Jack and the Weatherman – “Incredible”

Om zijn tienjarig bestaan te vieren, gaat Jack and the Weatherman op Europese tournee en die wordt afgetrapt met de single “Incredible”….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.