Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rita Ora – “You Only Love Me”

© CPU – Chris Stessens

Rita Ora draait al ruim een decennium mee in de muziekindustrie en toch laat een derde langspeler op zich wachten. Phoenix dateert alweer van 2018, maar in de tussentijd heeft de artieste echter niet stil gezeten. Zo zetelde ze in de jury van The Voice en maakte ze ook The Masked Singer UK onveilig. Ook op muzikaal vlak kregen we geregeld een nieuwe single voorgeschoteld, waarna even later ook tal van remixes verschenen. Als we de geruchtenmolen mogen geloven, zou die derde plaat er vroeg of laat toch komen. Met “You Only Love Me” lijkt een nieuw tijdperk alvast aangebroken voor de Kosovaars-Britse zangeres.

Een voicemailboodschap doorbreekt de stilte waarna Rita Ora zich van haar melancholische kant toont. Even later barst het geheel uit z’n voegen en krijgen we een dansbare, catchy popsong te verorberen. Niks wat we nog niet hoorden van de zangeres, maar voor de fans weliswaar een fijn tussendoortje. Ook tekstueel moeten we geen rocket science van de artieste verwachten, maar door de aanstekelijke beat en uiterst meezingbare lyrics lijkt het een zekerheid dat Rita Ora een nieuw hitje op zak heeft. Na twee en een halve minuut houdt Ora het voor beklonken en blijven we te midden van de club achter terwijl de muziek uitgedoofd is en de aanwezigen al lang naar huis zijn.

Facebook / Instagram / website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Netsky & Rita Ora – “Barricades”

Sinds het album Second Nature eind 2020 en single “Broken” eerder dit jaar lijkt het alsof Netsky zijn oude vertrouwde drum-‘n-bass weer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rita Ora - "How to Be Lonely"

Rita Ora is een media-duizendppot, want er zijn maar weinig muziekformaten waar de Britse nog niet aan heeft meegewerkt. Zo zetelde ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kygo & Rita Ora - "Carry On"

De Noorse DJ en producer Kygo heeft de laatste jaren flink aan zijn muzikale carrière gesleuteld en staat intussen aan de top…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.