Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charlotte Plank – “L.S.D. (Love So Damaged)”

In Londen zorgt het collectief LOUD LDN voor een frisse wind in de dancescene, met Charlotte Plank als een van de meest spraakmakende aanvoerders. De nog maar eenentwintigjarige artieste heeft ondanks haar leeftijd toch al een behoorlijk parcours afgelegd en toch werd haar solocarrière pas in 2022 gelanceerd. Een tweetal singles bleek echter al ruim voldoende te zijn om heel wat toonaangevende blogs en radiozenders te overtuigen. De Brits-Australische doet met haar gloednieuwe single “L.S.D. (Love So Damaged)” een poging om een versnelling hoger te schakelen, maar slaagt niet helemaal in dat opzet.

Charlotte Plank doet op zich weinig verkeerd op “L.S.D. (Love So Damaged)” en net daar schuilt net een beetje het probleem. Het is allemaal net iets te voorspelbaar en het verrassingseffect is er intussen ook al wat af. Nochtans heeft het nummer een leuk refrein met heel wat potentieel, alleen is de uitwerking naar onze smaak een tikkeltje te oppervlakkig. De drum’n’bass popbeat knalt bovendien net iets minder hard in vergelijking met haar voorgaande singles, wat ervoor zorgt dat we na een aantal luisterbeurten nog steeds niet helemaal fan zijn van “L.S.D. (Love So Damaged)”. Het idee was iets beter dan de uitvoering zelf, laten we het daarbij houden. 

Facebook / Instagram / TikTok

 

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1763 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

LSD – Labrinth, Sia and Diplo present… LSD (★★★½): LSD in Wonderland!

Vorig jaar leek een nieuwe supergroep in de popwereld plots uit het niets te ontstaan. De Amerikaanse producer Diplo, de Britse zanger…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LSD (Labrinth, Sia, Diplo) – “No New Friends”

  Vorig jaar was daar plots uit het niets de nieuwe supergroep LSD. Vier singles en bijna een jaar later kwam dan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LSD (Labrinth, Sia & Diplo) – “Mountains”

De nieuwe supergroep LSD is bezig aan een indrukwekkend debuutparcours. Hun laatste single “Thunderclouds” werd al meer dan 200 miljoen keer gestreamd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.