Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JGrrey – “Theirs13”

De Londense muziekwereld wordt vaak omschreven als kweekvijver van interessant talent en levert ons zeer regelmatig interessante vangsten op. Vandaag laten we ons oog vallen op JGrrey, die in 2017 voor het eerst viraal ging dankzij een COLORS-sessie en daarna met Billie Eilish op tour mocht. In Groot-Brittannië geldt ze al een tijdje als een van de boeiendste namen in de neo-soulwereld, maar op een debuutalbum is het nog steeds wachten. Na een korte muzikale pauze, keert ze nu eindelijk terug en lijkt ze volledig klaar om zich op dit grote hoofdstuk te storten. Haar comebacksingle doet alvast enkel het beste vermoeden.

“Theirs13” is de eerste solosingle die JGrrey uitbrengt sinds 2013 en onderlijnt meteen haar uniekheid als artiest. Het nummer werd geschreven toen ze haar huidige non-binaire partner leerde kennen en over het verleden reflecteerde. De introspectie levert in ieder geval een heel stijlvolle, jazzy single op waarbij ze met een prachtige nonchalance haar zanglijnen brengt. “Theirs13” is een haarfijn lied voor elke muzikale meerwaardezoeker die graag meegesleept wordt in betoverende r&b en soul.

Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1835 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baxter Dury - "Leon" (feat. JGrrey & Madelaine Hart)

Baxter Dury is al lang niet meer dat kleine knulletje van op de albumcover van zijn vaders plaat New Boots And Panties….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Cola Boyy - Prosthetic Boombox (★★★½): Is het al zomer?

Afgelopen week draaiden bekende voetballers als Cristiano Ronaldo en Manuel Locatelli Coca Cola nog een loer door doodleuk de drankflesjes van de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Conducta & JGreyy - "Time"

Het nieuwe gezicht van de UK garage is volgens velen de dj en producer Conducta. De 26-jarige richtte zijn eigen label Kiwi…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.