Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Roo Panes – “Our Time”

De Britse singer-songwriter Roo Panes wint de afgelopen jaren steeds meer zielen met zijn warme, relaxte folkmuziek. De deelname aan een campagne van Burberry als model en artiest zal ongetwijfeld voor een extra boost gezorgd hebben. Gelukkig focust Panes nog steeds op het maken van zwoele en gemakkelijk in het oor liggende muziek. Zo komt op 24 maart zijn nieuw album The Summer Isles uit. Het idee voor het album sproot voort uit een roadtrip door de Schotse eilanden. Elk nummer vertegenwoordigt op een of andere manier een eiland. The Summer Isles zal worden uitgebracht door het label Leafy Outlook.

Met “Our Time” krijgen we opnieuw een parel van het nieuwe album voorgeschoteld, nadat de Brit onder andere reeds “Suburban Pines” op de wereld los liet. Met vrolijk, rustig getokkel op de gitaar zet Panes de toon voor wat een sfeervol luisterlied zal worden. Enkel begeleid door de akoestische gitaar en zijn warme stem worden we meegezogen in een rustig en vrolijke song. Inhoudelijk gaat het over de liefde en wat Panes wil doen met hun tijd hier samen op aarde. Het positivisme straalt van het nummer af. We hopen dat het nieuwe album nog enkele zonnige parels als deze zal herbergen.

Op 13 juni is Roo Panes te bewonderen op het podium van Paradiso, Amsterdam.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Roo Panes - "Suburban Pines"

Roo Panes wist niet enkel een fanbase te creëren dankzij zijn muziek; heel wat mensen leerden hem ook kennen door zijn modellencarrière….
AlbumsRecensies

Roo Panes - Quiet Man (★★★★): "Zeemzoete stilte"

30 jaar oud, Brits en aan zijn derde album toe. Roo Panes is bij ons dan wel geen klinkende naam, de singer-songwriter…
Nieuwe singles

De vijf van "Den Beir" - 128

De zomer is aantocht, maar dat betekent niet dat er minder muziek wordt gemaakt. Voor de 128ste keer hebben we voor jou…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.