Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single kenzie – “paper”

Na hun passage in Dance Moms zijn de zusjes Ziegler elk hun eigen weg opgegaan. Maddie Ziegler (bekend van videoclips van Sia) bleef zich focussen op dans, in combinatie met acteerwerk. Mackenzie Ziegler daarentegen liet het professionele dansen achterwege en focust zich op een muzikale carrière onder de artiestennaam Kenzie. Haar debuutalbum verscheen toen ze slechts tien jaar oud was en in 2018 voegde de zangeres een tweede langspeler, Phases, aan haar oeuvre toe. Sindsdien bleef het bij enkele singles en ook vandaag brengt Kenzie ons een nieuw nummer, eentje waarin ze zich emotioneel openstelt.

Op een rustig beatje zingt Kenzie in “paper” over haar onzekerheden. Ook jaloezie is een belangrijk thema in deze single, want zo gaat het over een kapotte relatie waarvan haar ex-partner iemand nieuw heeft gevonden. Waar de meeste muziek met dat thema eerder frustratie laat horen, klinkt Kenzie eerder zacht, alsof ze langzaam hoop aan het verliezen is. “paper” is een rustig, poppy liedje, waarmee de zangeres een beetje uit haar comfortzone stapt. We zijn eerder stevigere muziek gewoon, met af en toe synths, maar hier kiest ze voor een eerder lo-fi-sound. We kunnen het wel waarderen en vinden het een geslaagde single.

Facebook / Instagram / Twitter / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lenny Kravitz – Blue Electric Light (★★★½): Vintage Kravitz met een scheut Prince

“Let Love Rule”, “Mr Cab Driver”, “Are You Gonna Go My Way?”, “Always On The Run”, “Fly Away”, “It Ain’t Over ‘Till…
AlbumsRecensies

Rachel Chinouriri - What A Devastating Turn Of Events (★★★½): Struikelen, vallen en opgroeien

Rachel Chinouriri timmert geduldig aan haar carrière. Na de release van haar debuut-ep Mama’s Boy in 2019 werd ze opgepikt door Parlophone,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single kenzie & ASTN - "close to you"

Ze begon haar carrière als danseres, maar kenzie staat tegenwoordig voornamelijk bekend om haar zangkunsten. Mackenzie Ziegler, zoals ze echt heet, vergaarde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.