Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single kenzie – “paper”

Na hun passage in Dance Moms zijn de zusjes Ziegler elk hun eigen weg opgegaan. Maddie Ziegler (bekend van videoclips van Sia) bleef zich focussen op dans, in combinatie met acteerwerk. Mackenzie Ziegler daarentegen liet het professionele dansen achterwege en focust zich op een muzikale carrière onder de artiestennaam Kenzie. Haar debuutalbum verscheen toen ze slechts tien jaar oud was en in 2018 voegde de zangeres een tweede langspeler, Phases, aan haar oeuvre toe. Sindsdien bleef het bij enkele singles en ook vandaag brengt Kenzie ons een nieuw nummer, eentje waarin ze zich emotioneel openstelt.

Op een rustig beatje zingt Kenzie in “paper” over haar onzekerheden. Ook jaloezie is een belangrijk thema in deze single, want zo gaat het over een kapotte relatie waarvan haar ex-partner iemand nieuw heeft gevonden. Waar de meeste muziek met dat thema eerder frustratie laat horen, klinkt Kenzie eerder zacht, alsof ze langzaam hoop aan het verliezen is. “paper” is een rustig, poppy liedje, waarmee de zangeres een beetje uit haar comfortzone stapt. We zijn eerder stevigere muziek gewoon, met af en toe synths, maar hier kiest ze voor een eerder lo-fi-sound. We kunnen het wel waarderen en vinden het een geslaagde single.

Facebook / Instagram / Twitter / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane - "seeing you with other girls"

Natalie Jane wist al heel wat te bereiken in haar korte carrière, ook al is ze slechts achttien jaar. Ze deed mee…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single OSKI - "Insecure"

De eerste stenen legde hij tijdens zijn The Voice Kids-deelname in 2015, maar intussen is zijn weg als professionele artiest geplaveid. OSKI,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Astrid S - "Fuck Off"

De Noorse singer-songwriter Astrid S is een talentvolle artieste met een uniek popgeluid, die bekend staat om haar krachtige teksten en aanstekelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.