FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Placebo naar Lokerse Feesten 2023!

© CPU – Jan Van Hecke

De line-up van de Lokerse Feesten is vandaag een nieuwe naam rijker. De Britse band Placebo zakt namelijk op maandag 7 augustus voor de eerste keer af naar de Grote Kaai in Lokeren. Brian Molko en co. speelden in het najaar van 2022 nog in het Sportpaleis en brachten eveneens met Never Let Me Go een gloednieuw album uit. Verwacht je dus aan een stevige portie nieuwe muziek en uiteraard aan de gekende hits zoals “Every You, Every Me”, “The Bitter End” en “Song to Say Goodbye”. Tickets zijn meteen beschikbaar op de website van de Lokerse Feesten en zijn te koop voor 52 euro. Eerder waren ook al Blur, The Opposites en Goldband bekend gemaakt. Meer nieuwe namen volgen binnenkort.

Het is overigens niet hun enige show in België deze zomer, want zojuist werden ze ook als headliner van het Waalse Ronquières Festival aangekondigd. Op zaterdag 5 augustus zie je ze aan het werk naast de eerder aangekondigde Jain, Disiz en Juliette Armanet. Andere namen die dat weekend op het festival spelen zijn Franz Ferdinand, Indochine en The Subways. Voor meer informatie en tickets kan je terecht op de website van het festival.

1771 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Siouxsie op Lokerse Feesten 2023!

Nadat de legendarische Siouxsie Sioux de Ancienne Belgique op enkele minuten wist uit te verkopen, bleven heel wat fans op hun honger….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Balthazar en Wilco naar Lokerse Feesten!

Het regent de laatste weken festivalaankondigingen voor komende zomer en dus kan ook Lokerse Feesten niet achterblijven. Het festival aan de Grote…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Goldband en The Opposites naar de Lokerse Feesten!

De organisatie van de Lokerse Feesten lijkt met plankgas uit de startblokken te schieten, want waar vorige week met Blur nog een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.