Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Daimy Lotus – “1st Class D-Bag”

© Charlotte van der Gaag

De Nederlandse zangeres Daimy Lotus droomt al sinds haar vijfde van een muziekcarrière en heeft zich door niets of niemand laten tegenhouden. Na een paar jaar als soloartiest, besloot ze om voor andere artiesten te schrijven en werkte ze samen met o.a. Dimitri Vegas & Like Mike en zelfs Paris Hilton. Toch was de honger om het onder eigen naam waar te maken nog steeds groot, waardoor ze ook aan haar eigen muziek bleef timmeren. Ze tekende uiteindelijk een platencontract bij BMG en brengt nu popmuziek met flarden rock en punk.

Door TikTok is poppunk weer helemaal een ding en horen we bij heel wat artiesten die invloeden terugkomen. “1st Class D-Bag” is een schoolvoorbeeld als het op dat genre aankomt, want met een tof je-m’en-foutisme laat ze al haar frustraties over een slechte ex eruit. De nadruk ligt uiteraard op het refrein, dat nu al schreeuwt om door honderden fans in een donkere concertzaal meegezongen te worden. Iets volledig nieuws brengt de Rotterdamse Daimy Lotus dus niet, maar ze doet het wel verdomme goed.

Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Daimy Lotus - “Gravity”

De Rotterdamse Daimy Lotus loopt al een tijdje mee. Lotus begon al op een jonge leeftijd met het schrijven van liedjes. Dit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.