Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hwa Sa – “Grey Christmas”

De Zuid-Koreaanse Hwa Sa heeft het momenteel redelijk druk. Naast lid van de meidengroep MAMAMOO is ze sinds 2019 bezig aan een solocarrière en binnenkort mag ze haar eerste talkshow hosten. Als solo-artieste staat ze vooral bekend vanwege haar album Maria, waarvan de titeltrack ondertussen al meer dan tweehonderd miljoen streams telt. Eerder deze maand hoorden we met “just talking to myself” de eerste single uit de soundtrack van haar aankomende talkshow. Omdat het binnenkort zover is, geeft ze ons nu een tweede nummer met een kerstelijk tintje.

Hoewel “Grey Christmas” het tegengestelde doet vermoeden, is deze single geen typisch kerstlied. Geen bellen of andere winterse geluiden, gewoon de herkenbare Hwa Sa-sound. Op haar vorige uitgave hield ze het nog rustig, maar hier durft de zangeres iets meer de uithoeken van haar stem op te zoeken. Een gezellige beat houdt de sfeer erin en een viooltje zorgt ervoor dat er bij momenten een licht melancholisch gevoel verschijnt. We zouden bijna vergeten dat het een kerstliedje is, tot er op het einde van die nostalgische Disney-achtige sfeermuziek te horen is en de song zo toch nog een beetje in thema afsluit.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hwa Sa - "just talking to myself"

Wie aan Hwa Sa denkt, zal hoogst waarschijnlijk ook aan MAMAMOO denken. De Zuid-Koreaanse zangeres debuteerde namelijk bij deze groep in 2014….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.