Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hwa Sa – “just talking to myself”

Wie aan Hwa Sa denkt, zal hoogst waarschijnlijk ook aan MAMAMOO denken. De Zuid-Koreaanse zangeres debuteerde namelijk bij deze groep in 2014. Naast een mooie carrière bij dat viertal, doet ze het ook solo niet mis. In 2019 bracht ze als solo-artieste het nummer “TWIT” uit, maar het was haar album Maria dat een jaar later pas echt een groot succes kende. Het is niet zo verrassend dat Hwa Sa af en toe alleen werkt, want de andere MAMAMOO-leden hebben zo ook hun soloprojecten. Naast muziek mag de zangeres daar binnenkort nog een nieuwe carrière aan toevoegen, namelijk die van tv-host. Binnenkort start haar eigen talkshow en nu brengt ze daarvan de soundtrack uit.

Hwa Sa staat bekend om haar krachtige stem en gaat met haar muziek regelmatig richting het jazz- of r&b-genre. We zijn dan ook lichtjes verbaasd wanneer we horen dat een piano “just talking to myself” opent. Dat gevoel passeert van zodra er een beatje te horen is en het duidelijk is dat ze ook deze keer jazzelementen in haar lied gestoken heeft. In tegenstelling tot haar voorgaande muziek houdt de zangeres het zelf redelijk zacht, maar het klinkt niet verkeerd. In de hoogte schieten zou vreemd geweest zijn aangezien het lied vooral een chille vibe bevat. We zijn zeker fan van “just talking to myself” en ook aangenaam verrast om eens een andere kant van Hwa Sa te horen.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hwa Sa - "Grey Christmas"

De Zuid-Koreaanse Hwa Sa heeft het momenteel redelijk druk. Naast lid van de meidengroep MAMAMOO is ze sinds 2019 bezig aan een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.