Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Debbie – “Cousin’s Car” (feat. BERWYN)

Bij Def Jam hebben ze een neus voor opkomend talent, want met Debbie lijfden ze een van de meest veelbelovende stemmen van het Verenigd Koninkrijk in. De zachte soulstem spendeerde heel wat tijd met het schrijven en componeren van liedjes alvorens ze te durven delen met de wereld. Haar onmiskenbaar talent viel ook Stormzy op, die haar prompt een prominent plaatsje gaf op zijn nieuwe album This Is What I Mean. Debbie hou je dus maar beter nauwlettend in de gaten, zoveel is duidelijk. Met “Cousin’s Car” sluit ze haar muzikale jaar alvast in schoonheid af.

Debbie doet het op haar nieuwste single samen met BERWYN, een andere veelbelovende stem in de Britse muziek. Het nummer handelt volgens haar over escapisme wanneer het leven even overweldigend is. Dat gevoel heeft ze niet alleen in de tekst kunnen vatten, maar ook in de sfeer van het nummer. “Cousin’s Car” straalt een en al rust uit en neemt je mee op een ontspannen reis naar een plek waar even niets moet. De stem van Debbie is uiteraard een blikvanger en toont zich van een redelijk veelzijdige kant. Bovendien is de mix van de iets zwaardere stem van BERWYN heel geslaagd en gelaagd. Van Debbie gaan we nog heel wat horen, zoveel staat vast.

Instagram / Facebook

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2031 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Fred again.. - “ItsNotREEAALLLLLLLL” (feat. Duoteque & Orion Sun) & “BerwynGesaffNeighbours” (feat. BERWYN & Gesaffelstein)

Als het gaat over de populairste artiesten van het moment, is Fred again.. nog altijd een naam die als eerste over de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Debbie - "It's Been A Week"

Voor Debbie begint de tijd stilaan sneller te tikken. De Britse wil van 2024 haar doorbraakjaar maken en laat dan ook niets…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Debbie - "Rain"

Eind december realiseerde Debbie een van haar grootste dromen: genomineerd zijn voor een prestigieuze MOBO Award. De Britse maakt kans als beste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.