Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Honeybadger – “He Said”

Stevige gitaren en een paar loeiharde drumsalvo’s: soms hoeft het echt niet meer te zijn dan dat. Ook Honeybadger, een drietal uit de regio van Brighton dat sinds een tijdje stevige garagerock- en punk maakt, moet dat gedacht hebben. Het motto van de band lijkt dan ook niet al te ingewikkeld, namelijk gewoon alles kapot rammen. Hun zevental vorige losse singles konden echter jammer genoeg nog niet echt een blijvende indruk maken op het grotere rockpubliek, maar met “He Said” doen ze alvast een heel goeie poging om wat hoger op de erkenningsladder te komen.

Qua intensiteit is “He Said” alleszins een van de strafste nummers die de laatste weken ter wereld kwamen. De combinatie van luide, strakke drums, enkele scheurende riffs en het ruwe, schreeuwerige stemgeluid van de frontman zorgt namelijk voor een imposante lawaaimuur. Is de song dan enkel goed om blessureleed aan je gehoorgangen te bezorgen? Nee hoor, want het drietal slaagt er via slimme songwriting zeker ook in om een catchy en meeslepend nummer op poten te zetten. We hebben met andere woorden zeker nog niet het laatste gehoord van Honeybadger.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single traumahelikopter – “Geen Zon”

Traumahelikopter is op stoom. Tien jaar na de gelijknamige debuutplaat komt de band halverwege januari terug met hun nieuwste album Save Yourself….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Palaye Royale - Fever Dream (★★★½): Musical in delirium

Fans weten dat de unieke sound van de gebroeders Kropp zich niet makkelijk laat capteren onder de noemer van één genre. Palaye…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Frankie and the Witch Fingers – “Electricide” & “Chalice”

Twee jaar geleden mochten we met Monsters Eating People Eating Monsters het laatste album van de garagerockers van Frankie and the Witch…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.