Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Honeybadger – “He Said”

Stevige gitaren en een paar loeiharde drumsalvo’s: soms hoeft het echt niet meer te zijn dan dat. Ook Honeybadger, een drietal uit de regio van Brighton dat sinds een tijdje stevige garagerock- en punk maakt, moet dat gedacht hebben. Het motto van de band lijkt dan ook niet al te ingewikkeld, namelijk gewoon alles kapot rammen. Hun zevental vorige losse singles konden echter jammer genoeg nog niet echt een blijvende indruk maken op het grotere rockpubliek, maar met “He Said” doen ze alvast een heel goeie poging om wat hoger op de erkenningsladder te komen.

Qua intensiteit is “He Said” alleszins een van de strafste nummers die de laatste weken ter wereld kwamen. De combinatie van luide, strakke drums, enkele scheurende riffs en het ruwe, schreeuwerige stemgeluid van de frontman zorgt namelijk voor een imposante lawaaimuur. Is de song dan enkel goed om blessureleed aan je gehoorgangen te bezorgen? Nee hoor, want het drietal slaagt er via slimme songwriting zeker ook in om een catchy en meeslepend nummer op poten te zetten. We hebben met andere woorden zeker nog niet het laatste gehoord van Honeybadger.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

169 posts

About author
(Post)punkboy van de nieuwe generatie.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RANT. - "Under My Skin"

De Gentse psych-punkgroep RANT. timmert al een jaartje aan hun muzikale loopbaan. Liefhebbers van het hardere genre konden zich reeds trakteren op…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kings of Leon - Can We Please Have Fun (★★★½): Terug op het juiste spoor

De Amerikaanse rockband Kings of Leon bestaat al ruim vijfentwintig jaar en heeft gedurende die tijd de ups en downs van de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wine Lips - "Derailer"

De Canadese band Wine Lips is een rasechte garagerockband die tussen 2017 en 2021 reeds drie lp’s uitbracht. Er zit een zeker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.