Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single angelus – “bad reputation”

© Gianni Gallant

De Franse producer en rijzende popster angelus heeft dit jaar gesleuteld aan hun sound. Nadat de ravissante popact vooral bekend was bij hyperpopfans, experimenteerde angelus verder met genres en kwam hen uit bij een iets ruiger geluid. We verloren ons hart in september nog aan hun single “heartless” en mogen dankzij een nieuw nummer nog iets meer uitkijken naar een aankomend project. Op 16 december verschijnt namelijk de nieuwe ep van angelus, genaamd MAJORETTE.

Net als op hun vorige single grijpt angelus terug naar hun hyperpop-roots, maar krijgen we er tegelijkertijd ook heerlijk grungy gitaren bij. Het resultaat geeft ons opnieuw een echte adrenalineboost en toont waarom angelus in Frankrijk en daarbuiten al geldt als een van de opkomende artiesten om in de gaten te houden. Door gekende elementen samen te brengen, vormt hen namelijk een meer dan verfrissende mix. “bad reputation” kan die goede reputatie alleen maar versterken.

Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single angelus - "heartless"

Het is een understatement als we zouden stellen dat angelus een van de meest interessante artiesten is die deze week over ons…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.