Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Billianne – “No Wonder”

Billianne is een twintigjarige zangeres die aandacht kreeg op TikTok omwille van haar covers van “Landslide” van Fleetwood Mac en “Simply The Best” van Tina Turner. Het was voornamelijk die laatste die voor een echte doorbraak zorgde en ze bracht deze dit jaar dan ook officieel uit op verscheidene streamingsplatformen. Later coverde ze dan ook Doris Days “Que Sera Sera” uit The Man Who Knew Too Much, maar op eigen muziek was het even wachten. Tot nu, want met “No Wonder” krijgen we eindelijk een product uit de handen van Billianne zelf.

Het is vanaf het begin van “No Wonder” al duidelijk dat de focus op Billiannes stem ligt. Ze wordt begeleid door een piano en klinkt heel zuiver. Gedurende haar leven kon de singer-songwriter op veel steun van haar omgeving rekenen voor haar muzikale carrière. De Canadese zingt over die steun, vooral die van haar ouders, en de liefde die daarbij kwam, waardoor het eigenlijk geen wonder is dat ze staat waar dat ze nu staat. Naar het einde toe volgt er een iets steviger stuk en Billianne herhaalt de woorden ‘I’m ready’ op een iets sterkere manier, op het randje van uithalen. De zachte piano wordt hier ook onderdrukt door een harde beat, waardoor haar boodschap iets meer power krijgt. Afsluiten doet ze op de prachtige manier die we in het begin hoorden en we kunnen zeker spreken van een geweldig nummer. “No Wonder” is een geslaagd debuut en we kijken zeker uit naar meer van Billianne.

Facebook / Instagram / Website / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Billianne - "A Little Older"

Jezelf op de kaart zetten als artiest doe je het best met een verzameling van muziek. Tegenwoordig moet het snel gaan en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Billianne - "Full Circle"

Billianne debuteerde vorig jaar met haar single “No Wonder”. Toch is ze al langer bezig met muziek. De zangeres uitte haar passie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.