Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hayes Warner – “SHUT UP”

Met nog maar drie singles op haar naam kunnen we wel zeggen dat Hayes Warner redelijk nieuw is in het muzieklandschap. Toch wist ze met die beperkte discografie al heel wat te bereiken en mag ze onder andere in het voorprogramma van Lewis Capaldi staan voor zijn concert in Dubai. Het is niet zo dat Warner amper iets gedaan heeft, want ze werkte al mee aan nummers voor Nickelodeon en Disney, onder andere de Descendants-filmreeks. Ervaring heeft ze dus, het valt nu nog te zien of ze daarmee zichzelf als solo-artieste op de kaart kan zetten.

In haar vorige releases hoorden we een zachte kant van Hayes Warner, maar met “SHUT UP” gaat ze duidelijk een andere richting uit. Een gitaar en drums zorgen voor een iets hardere sfeer en de effecten op haar stem zorgen ervoor dat we iets te veel gaan denken aan de typische sitcoms van die eerder genoemde bedrijven waar ze al mee gewerkt heeft. Het is niet dat we “SHUT UP” snel beu zijn, want het is zeker wel catchy. Er zit gewoon weinig personaliteit in en voelt iets te commercieel aan. Warner zingt dat anderen willen dat ze iets vaker haar mond houdt, iets dat van ons niet moet aangezien er duidelijk wel potentieel in de zangeres zit. We hopen gewoon dat ze terugkeert naar haar oude formule, waar we de echte Warner meer konden horen.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEYY & Object Blue - "Shut Up"

De Brusselse Charlotte Meyntjens ruilde onze hoofdstad in voor het bruisende Londen, waar ze sindsdien aan nieuw materiaal werkt. De gedurfde beslissing…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.