Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dull Boy Johnny – “Mad Affair”

Na hun hete, met zwoele ritmes overgoten, festivalzomer richt Dull Boy Johnny, een band waarvoor seks en muziek haast synoniemen van elkaar zijn, zich duidelijk weer op de toekomst. Volledig teruggetrokken onder de laatste zonnestralen die schenen over de Italiaanse Alpenmeren, werkte Johnny met zijn bandleden aan nieuw materiaal. Die omgeving zorgde voor een hoop inspiratie. Een splinternieuwe single is hiervan het resultaat.

Dull Boy Johnny bracht de zon mee van het Zuiden om Vlaanderen te komen verwarmen, want “Mad Affair” klinkt behoorlijk zomers voor de tijd van het jaar. Met deze single borduurt de band duidelijk voort op de filmische debuut-ep Fictional Love Scenes, Vol. 1 en straalt ditmaal nóg meer soul, seks en seventies uit. De frontman doet zijn naam in dit nummer nogmaals alle eer aan, want wanneer hij zingt beelden we onszelf een volleerd Johnny in die door de straten wandelt, wetende dat hij dé man is. Een lekker basslijntje, funky gitaarriffs en fijne backing vocals begeleiden zijn zware stem door een relatie vol van intriges en venijn, waarbij verleiding uiteindelijk aan een langer eind lijkt te trekken dan achterdocht. Dull Boy Johnny weet ons alvast te verleiden met deze nieuwste.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

63 posts

About author
Vrienden noemen me 'Boh'
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN - "I Got You"

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….
AlbumsRecensies

Grace Cummings - Ramona (★★★★½): Gracieus, groots, geweldig

We schreven het vroeger al en we herhalen het nog eens: Grace Cummings heeft een dijk van een stem. De Australische singer-songwriter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.