Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single rainbow frog biscuits – “It’s All Fake Anyway”

De kans is groot dat rainbow frog biscuits een naam is die onbekend in de oren klinkt. Het alterego van Amber Louise bracht vorig jaar nog maar hun eerste single “Attention” uit. Hoewel de artieste over het algemeen nog niet zo bekend is, kan ze toch wel op een groot aantal fans rekenen op TikTok. Zelf verklaart de Britse dat ze al schrijft sinds haar tiende en haar muziek als een soort dagboek gebruikt. De nummers zijn dan ook over het algemeen vrij persoonlijk, net zoals deze nieuwe “It’s All Fake Anyway”.

Op het eerste gehoor lijkt “It’s All Fake Anyway” een feelgood indiepopliedje te zijn. Wanneer we naar de tekst luisteren blijkt er meer aan de hand te zijn. rainbow frog biscuits zingt over een gevoel van verslagenheid. Ze weet niet wat te doen in deze wereld maar stelt dat het er eigenlijk niet toe doet want als ze iets zou doen of zeggen zou het niet echt zijn. De Britse heeft een onschuldige en breekbare stem, waardoor deze “It’s All Fake Anyway” nog beter overkomt. Naar het einde toe horen we meerdere instrumenten en stemmen, alsof Amber Louise ons de chaos in hun hoofd wil laten horen. Daar slaagt ze alleszins in en we kunnen “It’s All Fake Anyway” een geslaagd indiehitje noemen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Matt Corby - "Problems"

Door de ondertussen welgekende coronapandemie was het even stil langs Corby’s kant. Het tweede en laatste album van de Australische singer-songwriter dateert…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Neon Golden - “Hard To Find”

Geïnspireerd door een concert van The Bony King Of Nowhere in de Vooruit dacht Gentenaar Aaren Van De Maele: dat moet ik…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dustin Tebbutt - "Quiet Moon, Wild Sea"

Dustin Tebbutt is een artiest die zowel in groep als op zichzelf zijn mannetje kan staan. Solo debuteerde de Australiër in 2013…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.