Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single rainbow frog biscuits – “It’s All Fake Anyway”

De kans is groot dat rainbow frog biscuits een naam is die onbekend in de oren klinkt. Het alterego van Amber Louise bracht vorig jaar nog maar hun eerste single “Attention” uit. Hoewel de artieste over het algemeen nog niet zo bekend is, kan ze toch wel op een groot aantal fans rekenen op TikTok. Zelf verklaart de Britse dat ze al schrijft sinds haar tiende en haar muziek als een soort dagboek gebruikt. De nummers zijn dan ook over het algemeen vrij persoonlijk, net zoals deze nieuwe “It’s All Fake Anyway”.

Op het eerste gehoor lijkt “It’s All Fake Anyway” een feelgood indiepopliedje te zijn. Wanneer we naar de tekst luisteren blijkt er meer aan de hand te zijn. rainbow frog biscuits zingt over een gevoel van verslagenheid. Ze weet niet wat te doen in deze wereld maar stelt dat het er eigenlijk niet toe doet want als ze iets zou doen of zeggen zou het niet echt zijn. De Britse heeft een onschuldige en breekbare stem, waardoor deze “It’s All Fake Anyway” nog beter overkomt. Naar het einde toe horen we meerdere instrumenten en stemmen, alsof Amber Louise ons de chaos in hun hoofd wil laten horen. Daar slaagt ze alleszins in en we kunnen “It’s All Fake Anyway” een geslaagd indiehitje noemen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Oproer - We’re All Late Tonight (★★★★): Onstuimig mikken op benen én hoofd

Het verhaal van de Aalsters-Gentse band Oproer raakte begin 2023 in een stroomversnelling. De passage in Humo’s Rock Rally van 2022 was…
AlbumsRecensies

Buck Meek - Haunted Mountain (★★★★): Romantische alt-country die zijn stekels opzet

Het is 2014 wanneer Buck Meek en Adrianne Lenker elkaar voor het eerst tegen het lijf lopen. Een wonderlijke ontmoeting, want twee…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cloud Cafe - "Honey"

Het gaat als een dolle binnen de Nederlandse indiescene met Cloud Cafe. Pas sinds een jaar staat het Amsterdamse viertal samen op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.