Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sega Bodega – “Kepko”

© CPU – Leni Sonck

De popwereld kent een hele revolutie met een resem producers en artiesten die het genre een nieuw leven inblazen. Sega Bodega kan daar zeker toe gerekend worden, want sinds zijn tweede album Romeo vorig jaar verscheen kreeg hij de internationale roem die hij altijd al verdiende en stond hij vorige zomer nog op Pukkelpop. Naast zijn baanbrekende solomuziek, werkte hij in het verleden al meerdere keren samen met o.a. Oklou, Shygirl en Caroline Polachek (recent o.a. op de single “Sunset“). Om het hoofdstuk van Romeo af te sluiten, geeft Bodega in Londen, Berlijn en New York nog drie exclusieve shows, en brengt hij nog een laatste single uit.

Iedereen die al vertrouwd is met de muziek van Sega Bodega zal meteen verliefd worden op “Kepko”, dat productioneel weer piekfijn in elkaar zit. De producer heeft de gave om onvertrouwde geluiden vertrouwd te laten klinken door met structuren en spanningsbogen te experimenteren. “Kepko” heeft een rave-invloed, maar tegelijk ook een hallucinant innemende rust in zich. Sega Bodega steekt er als producer en artiest met kop en schouders bovenuit en geeft zijn weergaloze album Romeo zo nog een onverwacht mooi slotstuk.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1712 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Caroline Polachek - "Sunset"

Caroline Polachek moest haar fans recent teleurstellen met het nieuws dat ze haar aankomende tour moet verplaatsen naar 2023. Ze heeft er…
AlbumsRecensies

Shygirl - Nymph (★★★★): Ingetogen popprovocateur

In de alternatieve popwereld wordt er al lang uitgekeken naar het debuutalbum van de Zuid-Londense Blane Muise. Onder haar moniker Shygirl laat…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 2): Wispelturige mengelmoes

De tweede dag van Pukkelpop is eigenlijk nog altijd de eerste officiële festivaldag met alle podia open en een stuk meer volk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.