Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bily Acoustie – “When It’s Cold”

Op de soundtracks van Zuid-Koreaanse televisiereeksen zien we vaak dezelfde namen terugkeren, waaronder ook Bily Acoustie. De zanger debuteerde in 2013 en bracht een jaar later zijn eerste album Days of Disturbance uit. Ondertussen heeft hij al een tweede album en twee ep’s aan zijn palmares toegevoegd, naast een heleboel singles voor tal van reeksen. Momenteel is hij te horen op de soundtrack van Behind Every Star, maar ook los van televisie is hij nog bezig met zijn eigen muziek. Zo bracht hij ons deze nieuwe “When It’s Cold”.

Mocht het ritme iets trager zijn geweest, hadden we op de sound de term lo-fi kunnen plakken. “When It’s Cold” is geen opvallend nummer, maar wel een gezellig liedje om af te spelen tijdens deze koudere dagen. Acoustie’s warme stem versterkt dat gevoel en we hebben bijna zin om in de zetel te gaan zitten met een dekentje en een hete mok chocomelk. Een rustig gitaartje valt in wanneer Acoustie even niet zingt, waardoor we nooit het gevoel hebben dat er iets ontbreekt en het ontspannende gevoel behouden blijft. “When It’s Cold” is een aangenaam achtergrondliedje , maar ook niet meer dan dat.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single TWICE - "MOONLIGHT SUNRISE"

Als we denken aan TWICE, denken we aan catchy muziek met een leuk en gemakkelijk dansje. Het is een formule die aanslaat,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taeyang - "VIBE" (feat. Jimin)

Het was een tijdje stil rond de Zuid-Koreaanse zanger Taeyang. Zijn laatste solomuziek dateert van 2017, met het album White Night. Een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ENHYPEN - "ZERO MOMENT"

In 2020 opende een nieuwe wereld voor zeven Zuid-Koreanen; Heeseung, Jay, Jake, Sunghoon, Sunoo, Jungwon en Ni-ki wonnen namelijk I-Land. De talentenjacht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.