Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single French The Kid – “White Wine”

Zoals de naam het verklapt, is French The Kid geen gewone Britse rapper. Ondanks het feit dat hij geboren is in Engeland, verhuisde hij toen hij jong was naar Australië en daarna naar Frankrijk. Het was in Frankrijk dat hij verliefd werd op (Franse) hiphop. Hij staat bekend om zijn melodieën in zijn nummers en natuurlijk het switchen tussen het Frans en Engels tijdens het rappen. In 2019 kreeg hij voor het eerst redelijk wat aandacht voor wat hij deed en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de Britse scene. In april 2022 kwam zijn album Never Been Ordinary uit, maar daarna was het wachten op verdere muziek, tot nu want hier is “White Wine”.

Voor de mensen die denken dat het nummer over wijn zal gaan, helaas. “White Wine” wordt veel gebruikt in de street slang voor cocaïne. Daarmee krijgt het nummer wel al meteen een andere dimensie, maar het maakt “White Wine” zeker niet minder goed. French begint de track met de hook, wat ervoor zorgt dat het al snel catchy en pakkend wordt. Zijn eerste verse bezit een goede flow en is zeer duidelijk. Na de tweede keer de hook te horen, brengt hij zijn tweede verse, die een heel andere flow heeft dan de eerste, wat goed is. Deze keer gaat het wat sneller en krijgt hij ons definitief mee in het nummer. Ondanks de titel is het nummer wel kwalitatief en blijft de aandacht de hele tijd bij zijn plaat.

FacebookInstagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

153 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Clean Bandit & French The Kid - "Sad Girls" (feat. Rema)

Het is al even geleden dat er een nummer van Clean Bandit in ons hoofd vast stak. Hun laatste album What Is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.