Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Romy Liz Rose – “Pristine Sky”

Eerder deze maand trad de Nederlandse Romy Liz Rose met haar nieuwe project naar buiten. De afgelopen twee jaar zorgden ervoor dat de singer-songwriter haar schrijfproces helemaal omgooide en haar meest persoonlijke gedachten en emoties op papier durfde te zetten. Binnenkort verschijnt de eerste ep van de muzikante en daarvan kregen we met “Wildflower“, een mysterieus, maar tevens zwoel nummer, een eerste single te horen. “Pristine Sky” vult dat rijtje aan en laat Romy Liz Rose van haar meest kwetsbare kant zien.

“Pristine Sky” profileert zich meteen als een warme, karaktervolle song die de kleuren van herfstbladeren reflecteert. Door de akoestische gitaren en citer krijgt het nummer een veel traditionelere folksound die zich wondermooi mengt met de zachte stem van Romy Laarhoven. Net als op “Wildflower” kiest de Nederlandse niet voor de makkelijkste thema’s om openhartig over te zijn. Zo gaat deze single over het steeds naar je eigen gevoel blijven luisteren, iets wat niet altijd evident is in een wereld waarin je elke dag duizenden prikkels te verwerken krijgt. Ook deze tweede single van Romy Liz Rose weet weer een film op ons netvlies af te spelen en dat is er een waar we nostalgisch naar kijken. Alweer een fijn nummer om bij weg te dromen dat bovendien gemaakt lijkt te zijn voor deze tijd van het jaar. Wij zijn alvast benieuwd naar meer van deze artieste in de toekomst.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

650 posts

About author
Dansende Beer met een hart voor Scandinavische popmuziek, sad girl music (lees: Phoebe Bridgers) en Franstalige dingen.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Romy Liz Rose - "Wildflower"

De aandachtige luisteraar herkent Romy Liz Rose van een ander muzikaal project, namelijk Roaming Lands. Dat is alweer een paar jaar geleden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.