Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BERWYN – “Path To Satisfaction”

© CPU – Stijn Verbruggen

Al bijna een jaar is het alweer geleden dat BERWYN met nieuwe muziek op de proppen kwam. De Brit had na een aantal veelgeprezen mixtapes wat tijd nodig om zijn muzikale ziel te herontdekken en zijn sound nog wat meer te laten groeien. Daarvoor trok hij een langere tijd naar Trinidad & Tobago, het land waar hij geboren en getogen is. De Caraïbische lucht heeft hem kenbaar deugd gedaan, want volgend jaar komt hij met een gloednieuw project op de proppen. De eerste voorloper daaruit doet alvast voorspellen dat BERWYN zich daarop muzikaal heeft kunnen herdefiniëren.

“Path To Satisfaction” is de eerste bladzijde in een nieuw hoofdstuk waar BERWYN voor een iets meer gepolijste sound opteert. Het is daardoor wel even wennen, maar toch voel je dat het DNA van de artiest behouden bleef. Dat heeft enerzijds te maken met de sterke verhaallijn in “Path To Satisfaction” en anderzijds met de vrije manier waarop hij het tot leven kan brengen. Het nummer is voor de Brit naar eigen zeggen een ontdekking geweest naar zijn eigen identiteit en dat hoor je ook in de strofes en het verrassend catchy refrein. BERWYN is meer dan ooit klaar voor zijn grote doorbraak en die gun je hem meer dan ooit na het beluisteren van “Path To Satisfaction”.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2034 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Fred again.. - “ItsNotREEAALLLLLLLL” (feat. Duoteque & Orion Sun) & “BerwynGesaffNeighbours” (feat. BERWYN & Gesaffelstein)

Als het gaat over de populairste artiesten van het moment, is Fred again.. nog altijd een naam die als eerste over de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BERWYN - "Bulletproof"

Wie naar de recente worp van Fred again.. geluisterd heeft, zal de naam en de stem van BERWYN ongetwijfeld herkennen. In het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles BERWYN - "3450" en "Chasing Lights (Demo)"

BERWYN komt van ver, letterlijk en figuurlijk. Opgegroeid is hij in Trinidad en Tobago midden in de Caraïben, maar op jonge leeftijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.