FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter bevestigt Muse als derde headliner

©️ CPU – Joost Van Hoey

Wat we eigenlijk al een tijdje wisten, wordt nu ook eindelijk officieel bevestigd: Muse speelt op Rock Werchter 2023. De band had zijn komst enkele weken geleden al per ongeluk gelekt toen ze het Europese luik van het nieuwe Will of the People bekendmaakte, en nu kunnen we het dus ook officieel opschrijven: het drietal sluit de Main Stage af op zaterdag 2 juli. Zo staat de teller ondertussen op drie namen, want eerder deze week werd Arctic Monkeys al bekendgemaakt. Stromae werd vorige week dan weer bevestigd als eerste naam. Muse zet op deze manier zijn status als huisband nog iets meer in de kijker, maar teleurstellen doen Matt Bellamy en zijn kompanen gelukkig nooit echt.

De ticketverkoop van Rock Werchter start op zaterdag 29 oktober. Meer namen volgen binnenkort. Voor meer informatie kan je terecht op de website van het festival.

1625 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Stormzy komt naar Rock Werchter 2023!

Rock Werchter is sinds afgelopen week terug op dreef gekomen, want woensdag loste de organisatie nog een stevig pakketje van dertig namen….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter vult affiche aan met Liam Gallagher, Ben Howard, Lil Nas X, Iggy Pop en veel meer!

Na een maandje afwezigheid is ook Rock Werchter weer uit zijn winterslaap gekomen, en dat doet het festival meteen met een pak…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

ROSALÍA komt naar Rock Werchter 2023!

Goed nieuws voor iedereen die naast een ticket greep voor het stijf uitverkochte concert van ROSALÍA in Vorst Nationaal van maandagavond, want…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.