Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Adi Oasis – “Get it Got it”

Adi Oasis, voorheen wel beter bekend als Adeline, combineert in haar muziek soul, r&b, jazz en funk om haar gevoelens te uiten. Fans van Chet Faker zullen haar naam waarschijnlijk al eens hebben zien passeren, want ze tourt momenteel met hem mee als voorprogramma. Dat heeft ze al eerder gedaan en in het verleden deelde ze ook al een podium met Keyshia Cole en Gregory Porter. Niet dat ze die anderen nodig heeft, want al sinds 2014 doet de zangeres het op haar eentje. De artieste bracht ondertussen al drie albums uit, waarvan haar laaste, Adi Oasis, dateert van vorig jaar. Een tijdje geleden liet ze “Red To Violet” met Jamila Woods op ons los, en nu brengt ze ons alweer een zalig nummer met “Get it Got it”.

We krijgen bijna meteen een heleboel instrumenten te horen die direct de sfeer goed zetten. Stilzitten zal moeilijk worden, maar dat zijn we gewoon van Adi Oasis. Blazers, in combinatie met een gitaartje en drums zorgen voor dat funky gevoel. Zoals eerder vermeld, heette de zangeres vroeger Adeline, en deze single is geschreven tijdens de periode dat ze van naam veranderde. Ze maakt duidelijk dat ze soms risico’s moet nemen en haar angst opzij probeert te zetten. In de video zien we de tekst verschijnen op briefpapier, wat bij de boodschap past aangezien het een brief is van haar jongere versie naar haar huidige versie. Het is een mooie boodschap, die ze op een gezellige en ritmische manier doorgeeft. “Get it Got it” zal op deze manier nog even in ons hoofd blijven zitten.

Facebook / Instagram / Bandcamp / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Gregory Porter, Somi, Adi Oasis & Lũpḁ Gang Gang @ Gent Jazz: Soulvolle start

Elk feestje heeft een goeie preparty en bij de Gentse Feesten gebeurt dat in de vorm van Gent Jazz. Na enkele akkefietjes…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chet Faker – “Something Like This"

Van Chet Faker weten we nooit echt goed wat we exact kunnen verwachten. De Australische muzikant brengt soms muziek onder zijn eigen…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Norah Jones, Gregory Porter, Isolde Lasoen en meer: Gent Jazz lost eerste namen

Greenhouse Talent maakte zonet de eerste namen voor Gent Jazz bekend. De Gentse promotor en organisator nam enkele weken geleden de organisatie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.