Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vianney – “Call On Me” (feat. Ed Sheeran)

Bij heel wat Franstaligen is Vianney zeer bekend, maar ook bij de Nederlandstaligen doet zijn naam waarschijnlijk een belletje rinkelen. In 2016 had de zanger namelijk een grote hit met “Je m’en vais“. Niet veel later nam hij een korte pauze, om in 2020 zijn comeback te maken met het album N’attendons Pas. “Beau-papa”, de tweede single van dat album, leverde hem dan ook weer een redelijk hitje op. Voor zijn nieuwe single doet Vianney beroep op niemand minder dan Ed Sheeran. De twee kennen elkaar al langer dan vandaag, want in 2021 stonden ze nog samen op het podium van het Franse muziekprogramma Taratata 100% Live.

“Call On Me” opent dan ook meteen met een gitaartje dat typisch als Ed Sheeran klinkt. Toch is het in het begin enkel de stem van Vianney die we te horen krijgen en komt de stem van zijn Britse kompaan pas wat later. De twee blenden leuk samen, maar meer dan leuk is het ook weer niet. Het klinkt allemaal net iets te veel als een Ed Sheeran-nummer en net iets te weinig als een volwaardige samenwerking tussen de twee artiesten. Wel blijft het nummer vrij snel in je hoofd zitten, wat bij hitmachines zoals Ed wel vaker het geval is. “Call On Me” zou dus zeker wel een hitje kunnen worden, maar toch misten wij hier te veel de inbreng van Vianney.

Op 15 december staat Vianney in een uitverkochte Ancienne Belgique.

Vianney: Facebook / Instagram / Twitter
Ed Sheeran: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

187 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sam Smith – Gloria (★★★½): Slotakkoord van tweede adolescentie

Luister eens naar de grootste hits van de afgelopen jaren en je zal Sam Smiths stem gegarandeerd horen terugkomen. De singer-songwriter draait…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ed Sheeran - "F64"

De naam Ed Sheeran doet ons automatisch wegdromen naar afgelopen zomer, naar zijn optredens in het Brusselse Koning Boudewijnstadion. Daar zongen zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ed Sheeran - "Celestial"

Op een dag wordt je wereldberoemd, rijg je de hits aan elkaar en weet je stadions in sneltempo uit te verkopen. En…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.