Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Twin Toes – “Sunny Eggs”

© Simon Vanrie

We bejubelden een paar maanden eerder al het absurde Brusselse duo Twin Toes toen ze met single “Ghost Hair” op de proppen kwamen. Hoe absurd? De naam kwam tot stand nadat Antoine en Nicolas 130km van elkaar verwijderd dezelfde teen braken. Twee weken voor de release van hun debuutalbum dropt het tweetal een laatste single die ze “Sunny Eggs” doopten. Hun absurdheid trekken ze ook in het nummer door, want dit nummer is een ode aan spiegeleieren.

Aftrappen doet het tweetal met een interessante falsetto en een grillig gitaartje, vergezeld door een sobere ritmesectie. Maar less is more, en dat is hier in de intro zeker het geval. Bij het invallen van het refrein wordt het arrangement pas echt catchy, wanneer we worden verrast met een volle synth en de mantra ‘I should have known I was not alone, I should have heard somehow”. Twin Toes is speels, excentriek en poppy met een hoek af en zorgt met “Sunny Eggs” voor een nummer waarop speelsheid en excentrieke ritmes op het voorplan staan. We kunnen hierdoor nog amper wachten op dat aankomende album.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Becky Hill @ Trix: Arsenaal aan hitjes

Becky Hill is een van de meest gestreamde artiesten die je vandaag kan vinden. Op talloze hits met honderden miljoenen streams kan…
LiveRecensies

Ways Around Festival 2024 (Dag 2): Alternatief muziekfeest

De tweede dag van het Ways Around Festival ging door in RESET. In een vorig leven was dit gebouw het hoofdkantoor van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aarde Aan Daan - "Verrassing"

Wie denkt dat enkel oubollige liedjes in het Nederlands geschreven worden is eraan voor de moeite. Dat bewijst Aarde Aan Daan die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.