Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Elana Stone – “Oregon”

© CPU – Peter Verstraeten

Voor Elana Stone is muziek geen onbekend gegeven, het zit namelijk in de familie. Haar broer is namelijk zanger en acteur Jake Stone (Bluejuice) en ook zus Yael doet het goed, maar dan in de acteerwereld. De Australische debuteerde in 2005, en ondertussen staan er drie albums op haar naam. Aan connecties heeft ze ook geen gebrek want Stone ging al reeds op tour met Jackson Jackson, Tripod en enkele maanden geleden stond ze in België met John Butler. Binnenkort voegt ze een vierde album aan haar repertoire toe, waar momenteel nog geen naam voor is. Terwijl wij wachten op die nieuwe plaat, moeten we het met deze “Oregon” doen.

Stone zelf beschrijft het nummer als een ‘ode aan Joel Hoffman’, waarmee ze samen is. Hoffman maakt een verschijning in haar videoclip, maar hij is niet alleen. De hele schoonfamilie van Stone speelt een rol in de clip, net zoals het zoontje van de twee. De sound van “Oregon” is zeer gezellig, een pianodeuntje wordt vergezeld door een gitaar en een drum. Op bepaalde momenten doet Stone ons een beetje denken aan Kate Bush, want beide zangeressen hebben een bijzondere, kenmerkende stem. “Oregon” is meer dan een liefdesliedje. Het is een familiesong waarbij de Australische ons toont wat voor haar belangrijk is. En dat ze dat ook nog eens doet op een aangenaam deuntje is voor ons mooi meegenomen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles Briston Maroney - "Oregon" & "Harvard"

De naam Briston Maroney doet bij de meesten niet bepaald een belletje rinkelen. Dat is iets dat wij echter behoorlijk jammer vinden,…
InstagramLiveRecensies

John Butler @ De Roma: Masterclass in liefde

De Amerikaans-Australische singer-songwriter John Butler tourt dezer dagen solo door Europa. Ook hij is enorm opgelucht dat het eindelijk(!) weer kan, om…
AlbumsRecensies

John Butler Trio - Home (★★): Enkele hippiehits voor de herfst

John Butler – geboren in California, getogen in West-Australië – brengt onder de noemer van zijn band – The John Butler Trio…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.