Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BANNERS – “Perfectly Broken”

© CPU – Peter Verstraeten

Of je nu een fan bent of niet van TikTok, de app heeft er al meerdere keren voor gezorgd dat artiesten pas later in hun carrière internationaal doorbreken omdat er een hitje populair op is. Ook BANNERS mag de app eens goed bedanken. Ondanks het feit dat hij al sinds 2015 actief is in de muziekwereld, wist hij pas zo’n vijf jaar later echt door te breken. Dit dankzij zijn nummer “Someone To You”, dat opeens razend populair werd. Eerder deze week stond hij in de Orangerie, waar hij een matige voorstelling bracht. BANNERS, oftewel Michael Joseph Nelson, toonde daar aan dat hij niks meer te bieden had dan enkel die ene hit. Vandaag brengt hij ons nieuwe muziek, en misschien dat hij daarmee kan aantonen dat hij wel meer is dan een tijdelijke TikTok-sensatie.

“Perfectly Broken” is net zoals zijn voorgaande nummers een liefdesliedje. Ingeleid door een zachte piano horen we BANNERS breekbaar zingen. Hij wenst dat hij geen gebreken had, maar helaas is niemand perfect. De zanger gaat op zoek naar iemand die even onvolmaakt is als hij. Zijn hoge tonen benadrukken het gevoel dat hij wil overbrengen en klinken ook mooi, alleen is nog maar de vraag of hij die noten live ook zo kan performen, wat eerder deze week niet het geval was. “Perfectly Broken” is dat nummer waarbij iedereen in de zaal hun gsm-lichtje aansteekt om er zachtjes heen en weer mee te zwaaien. Hopelijk kan hij met zijn nieuwe muziek zijn TikTok-status van zich afzetten.

Facebook / Instagram / Website

https://open.spotify.com/track/3Xx9gfUF7fd9tlffUrhxNi?si=9380e47322b54161

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

BANNERS @ Botanique (Orangerie): Eén hit maakt het concert niet

Al sinds 2015 timmert BANNERS aan zijn weg naar het sterrendom. Met reeds een album en enkele ep’s op zak leek het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BANNERS - "Got It In You"

Achter BANNERS schuilt de Engelsman Michael Joseph Nelson, geboren en getogen in Liverpool. Hij tourde onder meer al in de Verenigde Staten…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"Oude Bekenden

De Dansende Beren single top 100

Ieder jaar worden er duizenden singles uitgebracht. Als mens is het onmogelijk om ze allemaal tegen het lijf te lopen, laat staan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.