Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single L’objectif – “The Dance You Sell”

Toen we voor het eerst kennis maakten met L’objectif, voorspelden we de band meteen een grootse toekomst. Zo’n grote vaart nam de carrière van het viertal echter niet, maar gezien de jonge leeftijd van de bandleden (allen geboren in 2005), is er zeker nog tijd. Toch hebben de Britten ondertussen al twee ep’s onder de arm en ziet het ernaar uit dat er alweer een volgend project aan zit te komen. Na We Aren’t Getting Out But Tonight We Might is L’objectif bij deze dus alweer terug met het gloednieuwe “The Dance You Sell”.

Dat werd uiteindelijk een fijne single, die het midden probeert te vinden tussen postpunk en indierock. Met om en bij de vier minuten op de klok neemt L’objectif dan ook de tijd om op gang te komen. Waar “The Dance You Sell” nog op gang komt met enkel een gitaartje en de stem van de frontman, ontploft het even later meteen in een grootse instrumentatie. De vlam dus meteen in de pijp, al zit er ook een ietwat melancholisch randje aan het geheel. Op die manier is een vergelijking met pakweg Wolf Alice wel op zijn plaats, al houdt L’objectif zeker zijn eigenheid in ere. Met “The Dance You Sell” vullen de jongens met andere woorden hun discografie aan met een fijne single, die na enkele luisterbeurten ook nog eens in je hoofd blijft plakken.

Facebook / Instagram

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1571 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

L’objectif – We Aren’t Getting Out But Tonight We Might (★★★★): Puberale moodswings op z’n geloofwaardigst

L’objectif zag het licht toen de twaalfjarige Saul Kane en Louis Bullock in de Franse les de doelstellingen van de komende les…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single L'objectif - "Same Thing"

L’objectif is één van de jongste bands op onze radar. De bandleden werden in 2005 geboren en noemen zichzelf zo sinds hun…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep's van 2021

De ep is een formaat dat hoe langer hoe meer aan relevantie wint. Zeker in tijden waarin albums moeten worden uitgesteld en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.