Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Cloudie – “On va où?”

Ondanks we één land zijn, lijkt er nog steeds een grens tussen Vlaanderen en Wallonië te lopen. Althans toch op muzikaal vlak, want weinig Belgische artiesten slagen er in om zowel in Vlaanderen als Wallonië door te breken. We hebben er wel vertrouwen in dat de Luikse zangeres Cloudie misschien voor verandering kan zorgen. Geïnspireerd door o.a. Billie Eilish, Angèle en Lolo Zouaï werkte ze aan haar eerste ep Alter-Ego, die in februari 2023 zou verschijnen en haar misschien wel kan kronen tot de volgende Belgische pophoop.

Haar debuutsingle “On va où?” is een schattig popdeuntje dat goed in het oor ligt en wellicht al een bescheiden radiohitje kan worden bij onze Franstalige collega’s. De dromerige productie is van eigen hand, net zoals de tekst, waardoor we al snel het gevoel hebben dat het nog een tikkeltje persoonlijker is en ze echt een stukje uit haar dagboek deelt. Iedereen die maar niet genoeg kan krijgen van Angèle raden we dus zeker aan om eens te luisteren, want misschien staat ze binnen drie jaar zelf op de grote podia.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1665 posts

About author
aka fantom
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.