Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Majé – “Glitter Love”

Ze sprankelt en ze glittert: Majé toverde afgelopen jaar met debuut “Loud & Proud” en opvolger “Only You” al twee catchy singles tevoorschijn. We zijn nu weer al een simsalabim later en vandaag laat ze wederom onze benen bewegen op de beats van haar nieuwe single “Glitter Love”. Hieraan werkte de Roeselaarse singer-songwriter samen met onder andere bassist Owen Perry Weston (Coely, PAARD., Ndugu), Raffaello Visconti (Zap Mama, Ebo Taylor, Nina Ogot, BEEZNEEZ) en drummer Pieter Vanoverberghe (Kwame Müllz, Kunde, BEEZNEEZ). De samenwerking van deze vier zorgt voor een groovy en galopperend geheel.

In het nummer kaart Majé aan hoe je kan leren van de mensen die dichtbij je te komen staan. Je kan via hen iets nieuws van jezelf (in)zien, herkennen, begrijpen of leren accepteren. Al deze aanvaringen, deze reflecties van jezelf die je ziet in de spiegel van een ander, dat zijn voor haar glitterliefdes. Ze tonen je wat er in jezelf glinstert. Een mooie boodschap om de dag mee in te zetten, door te rollen, en feitelijk heel de dag op te schommelen: het liedje is catchy en verdient dus zeker een plekje in je afspeellijst! We zijn benieuwd naar het debuutalbum waar de artieste momenteel aan werkt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

87 posts

About author
Streep™
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Majé - "Loud & Proud"

Majé, uitgesproken als madjé, is de artiestennaam van Elvira Lawson. De Roeselaarse gebruikt het Togolese woord, dat sierlijk of sierlijkheid begeesterd, als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.