Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alex Vargas – “Pages”

Begin juni kondigde Alex Vargas zijn vierde album aan, samen met de uitgave van “Yougazer”. De Brits-Deense zanger is al een tijdje geen onbekende meer voor ons. Naast enkele albums en ep’s werkte hij ook al in 2017 mee aan de Bulgaarse inzending voor het Eurovisiesongfestival. Ruim twee maanden na zijn eerste teaser, gaf de man ons nog een voorsmaakje in de vorm van “Mama I’ve Been Dying“, wat het best te beschrijven viel als een rollercoaster aan genres. Het is duidelijk dat Vargas ons wil warm maken voor BIG BIG MACHINE en zo geeft hij ons met “Pages” nog maar eens een kijkje in dat aankomende album.

Terwijl we vorige keer hoopvol naar dat toekomstige album keken door Vargas’ gewaagde nummer, lijken we nu al een van de mindere uitgaven te horen. Het voornamelijk repetitieve nummer lijkt tijdens het refrein enkel boven water te blijven door de achtergrondzangeressen die er ietwat variatie aan toevoegen. De zanger toonde eerder dat hij niet bang is om te experimenteren, iets dat hij misschien beter ook op deze single had gedaan. Deze keer blijft het helaas bij een simpele beat ondersteund door een gitaar. Alex Vargas legde uit dat het nummer gaat over de realisatie dat een naaste niet meer aanwezig is, wij realiseerden ons vooral dat onze aandacht niet meer aanwezig was aan het einde van dit lied.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alex Vargas - "Mama, I've Been Dying"

Alex Vargas is een man van vele talenten. De singer-songwriter begon op zijn zeventiende aan zijn carrière in het Verenigd Koninkrijk, hoewel…
LiveRecensies

Alex Vargas @ Botanique: Een gezellig dansbaar onderonsje

Wie gisterenavond languit in z’n zetel naar de televisie keek, had duidelijk ongelijk. Alex Vargas, de Deense singer-songwriter en producer, bracht een…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 13 - 19 maart 2017

Het was een kalme week in muziekland met een apotheose op het eind van de week. SXSW liet de nieuwste bands het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.