Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Harry Strange – “god damn shame”

Om de zoveel tijd duikt er weer een goedlachse mannelijke singer-songwriter op, afkomstig uit een willekeurige plaats in het Verenigd Koninkrijk, vaak met een gitaar onder zijn arm en een repertoire vol met kwetsbare liefdesliedjes. We hebben er in de afgelopen jaren een heleboel zien komen en gaan, maar mochten ook toekijken hoe sommigen zichzelf ontpopten tot een vaste waarde in de hedendaagse muziekscene. Van het onontdekte pareltje Harry Strange hopen wij van harte dat hij bij die tweede groep mag gaan horen, want de Engelsman beschikt over een flinke dosis talent. In de afgelopen jaren heeft Harry al wat fans gekregen dankzij zijn kwetsbare teksten over het opgroeien als onderdeel van de LHBTIQ+-gemeenschap en met zijn nieuwste single “god damn shame” poogt hij nog wat meer harten te veroveren.

In “god damn shame” reflecteert Harry op een enigszins toxische relatie die recentelijk tot een allesbehalve deftig einde gekomen is. Het is absoluut niet zo dat de Brit de allereerste is die deze onderwerpen tacklet in de muziek, maar wat we hem wel moeten nageven, is dat hij onze aandacht wel zeer goed weet vast te houden. Dit heeft deels te maken met de straightforward tekst van het nummer en de rauwe, hoorbare teleurstelling in Harry’s stem, maar het is vooral de strakke, dynamische productie van “god damn shame” die maakt dat wij fan zijn. Als het aan ons ligt, verdient deze Harry Strange het wel om tot een van de groten te horen!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

149 posts

About author
ik droom, denk en vind veel
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.